New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

Safari not displaying properly


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
_George_

 
Member Since: Nov 26, 2010
Posts: 2
_George_ is on a distinguished road

_George_ is offline
My first post here although I have been reading and benefiting from the information here for some time.

I am having a problem with Safari on my iMac not displaying pages properly, especially fields that require text input. Some sites are more problematic that others but the problem is not site related because my MacBook Pro does not have the same issue.

I am running OSX 10.6.5 with Safari 5.0.3 and the problem I am experiencing is easier to show than explain. Below are two screenshots of Google and eBay where the text in the fields and other places does not display correctly. Notice the line running along the top of the Google page and the fact that I can see bold text on eBay but not read message that are displayed in regular font.

I have played with the browser font size and I reinstalled Safari from the SL disk but no luck.

Any ideas what is the source of the problem and how I can fix it?

Thanks a lot!

George

http://img217.imageshack.us/f/googleg.jpg/
http://img252.imageshack.us/i/ebayi.jpg/
QUOTE Thanks
Buzzard2010

 
Buzzard2010's Avatar
 
Member Since: Oct 22, 2010
Location: Bretforton, Worcestershire
Posts: 2,573
Buzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really nice
Mac Specs: MacBook Pro 15" 2014, 2.2GHz i7, 16GB RAM, 250GB SSD, OSX 10.9.5 - iPhone 5s 16gb

Buzzard2010 is offline
Have you installed any safari extensions recently? They could be conflicting with pages.

- Simon


If you have been helped, don't forget to use the Reputation system at the top right of their post.
May 2011
Nominated: March 2011 & April 2011
QUOTE Thanks
_George_

 
Member Since: Nov 26, 2010
Posts: 2
_George_ is on a distinguished road

_George_ is offline
Hi Simon,

not that I am aware of, although the problem appeared rather suddenly...

George
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« User Permissions | Alt. Options to Itunes »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
youtube video won't play properly in Safari imacQ OS X - Operating System 8 11-13-2010 07:39 AM
Safari 5.0.1 update now on SU Rottie OS X - Apps and Games 6 08-02-2010 04:55 PM
Which SAFARI Version? photomegus Switcher Hangout 8 06-27-2010 09:02 PM
Applescript help. Please!!! Raiden2205 OS X - Development and Darwin 1 05-06-2010 01:23 PM
Question on displaying background color in Safari Gareth Images, Graphic Design, and Digital Photography 5 07-13-2006 07:45 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:20 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?