Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Oct 04, 2010
    13" MBP, 2.53GHz Core 2 Duo, 4GB DDR3, 500GB Seagate.
    System Preferences Accounts not opening
    I've been trying to access the Account settings for about an hour. And each time I click on it it says, "Loading Accounts..." then the application crashes!

    Does anyone have any idea what could be causing this?

  2. #2

    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Fort Worth, Texas
    27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, iPhone 6+, 3 iPods, El Capitan
    Sounds like you may have a corrupt account. But before anyone can really provide help we need your Mac specs (model, year) and which version of OS X you're running. Also, how many accounts do you have on the machine?

  3. #3

    Member Since
    Mar 18, 2010
    Systems prefs account crashes
    I'm having the same problem, Macbook mid 2010 OSX 10.6.5, multiple user accounts.

    The problem occurred a few weeks after upgrading to 10.6.5.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. System Preferences not opening
    By thrashem in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2013, 08:14 PM
  2. System preferences - accounts crashing
    By joldommett in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2010, 02:07 PM
  3. User accounts icon is missing from system preferences app
    By rsilva312 in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2009, 05:24 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-01-2007, 09:37 PM
  5. Accounts icon missing from System Preferences
    By zedtech in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts