Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Agabus's Avatar
    Member Since
    Sep 22, 2010
    Location
    SE IN
    Posts
    4
    Specs:
    MacBook Pro
    Unhappy Snow Leopard hover problems
    Hi I recently upgraded to snow Leopard Mac OS 10.6.3 I have a 15" Macbook Pro. 2.4 GHz Intel Core 2 Duo and 2GB 1067 MHz DDR3.

    Ok, here's what is happening. Whenever I am typing something, whether in an email, or somewhere else, SUDDENLY, my cursor goes elsewhere on my page, and my typing is typed somewhere else. It will also select an hyperlink, without me clicking on it....*argh*....

    Also, I get this hover box (?) that shows this.

    Stop
    Open in dashboard
    View Source
    Print Page

    This is very frustrating.....I am almost ready to uninstall Snow Leopard, and go back to Leopard.

    PLease help?......


    Thanks for your help in advance....

  2. #2

    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    48,479
    Specs:
    Late 2013 27" iMac, iPad 3, iPhone 6s+, iPhone 6+, 3 iPods, El Capitan
    Open up System Preferences, Universal Access. Make sure nothing was accidentally turned on - check all. If it was, revert back to default.

  3. #3

    Agabus's Avatar
    Member Since
    Sep 22, 2010
    Location
    SE IN
    Posts
    4
    Specs:
    MacBook Pro
    Thumbs up
    Ok, Thanks...I just went to pref...and did revert to default, and so far when I hover over a link, it hasn't gone in that direction. So, Thanks a LOT!!! I think this has fixed the prob.

  4. #4

    Agabus's Avatar
    Member Since
    Sep 22, 2010
    Location
    SE IN
    Posts
    4
    Specs:
    MacBook Pro
    Now about 3 hours later.....

    *sigh*....it is still doing the hover info stuff on a page........Kinda frustrating, to say the least.
    Maybe some other fix will come in...thanks to all that respond.... and now a few days later too, it still is doing the same problem. That suggested fix didn't help, (sadly)....I need some HELP!!! ....Someone must have the fix...

    Thanks again to all that help...

  5. #5

    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    48,479
    Specs:
    Late 2013 27" iMac, iPad 3, iPhone 6s+, iPhone 6+, 3 iPods, El Capitan
    OK. Try the Universal Access trick again. Reboot the machine. Now, dig out your original install DVD, boot the machine with it, access the top menu: Utilities, Disk Utility. Highlight your hard drive on the left (top entry). Look over on the right side and select repair permissions. May take awhile.

    Other than that, I can't think of anything else.

  6. #6

    bobtomay's Avatar
    Member Since
    Dec 22, 2006
    Location
    Texas, where else?
    Posts
    26,466
    Specs:
    15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
    If you haven't yet, I'd also download the combo update to 10.6.4 and install that - link.
    I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
    In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.

  7. #7

    Agabus's Avatar
    Member Since
    Sep 22, 2010
    Location
    SE IN
    Posts
    4
    Specs:
    MacBook Pro
    Download up date...:(
    About the download. I'm on a dialup connection. and that update is over 160MB. I hope to be somewhere soon that I can access a WIFI. Hopefully, it will be a fast connection, that will let me get it down in about 1 hour or less. I was at a place that had HughesNET, but that location, would take about 15-20 hrs to complete (at least that was the expected time).

    And thanks for the suggestions. I hope both of these will work...

    Best regards....

    Agabus

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. snow leopard problems
    By salbluez in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2012, 04:00 AM
  2. Problems Installing Snow Leopard over Leopard
    By luts in forum OS X - Operating System
    Replies: 6
    Last Post: 07-27-2010, 10:24 AM
  3. Anyone having problems with Snow Leopard?
    By NMMI89 in forum OS X - Operating System
    Replies: 20
    Last Post: 04-02-2010, 08:17 AM
  4. Leopard / Snow Leopard WIFI problems solved
    By Phoenix Scanner in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 17
    Last Post: 01-27-2010, 12:29 PM
  5. Snow Leopard problems
    By kieronm in forum OS X - Operating System
    Replies: 9
    Last Post: 08-30-2009, 11:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •