Results 1 to 3 of 3
  1. #1


    Member Since
    Dec 27, 2007
    Posts
    7
    10.5.8 not letting me install ANYTHING!
    I have a G4 1.25 G4 PowerMac with 1.25 GB of ram. I installed Leopard on it a while ago and it was running fine for a while, then the keyboard flipped out and was making it boot in safe mode, so i (eventually) hooked up a new keyboard and since then its been booting up normally again. However, now its not letting me install any programs on it, nor any updates that it has waiting in the "Software Update" thing. Also when i try to do the"Repair Disk Permissions," it runs through the process for about 10 seconds then tells me everything is fine. I also have an iBook G4 1.42 that has Leopard on it with no problems at all. I don't have the disk to reinstall it because it was an unused license from a friends family pack.

    Any ideas to what could be wrong?

  2. #2

    harryb2448's Avatar
    Member Since
    Nov 28, 2007
    Location
    Nambucca Heads Australia
    Posts
    21,860
    Specs:
    Imac 27" Retina 3.3GHz, 512GB Flash, 16GB memory, OS X.11.4.
    Looks like you do need an install disc to run Repair Disc, and then Apple Hardware Test. This be the problem using someone else's software. The hard drive could well be failing.

  3. #3

    toMACsh's Avatar
    Member Since
    Jul 30, 2009
    Location
    Wisconsin
    Posts
    6,136
    Specs:
    Mac Mini (Late 2014) 2.6GHz Intel Core i5 Memory: 8GB 1600MHz DDR3
    Quote Originally Posted by Dezertjeepin View Post
    I don't have the disk to reinstall it because it was an unused license from a friends family pack.

    Any ideas to what could be wrong?
    One thing is that you and your friend have violated the license agreement.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Not letting me adjust the volume....
    By jordan954r in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 10-22-2011, 08:03 PM
  2. Hi, and thanks for letting me aboard.
    By MX1 in forum Schweb's Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-2011, 10:26 AM
  3. Google Not letting me search
    By bigaudiofanatic in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 6
    Last Post: 10-19-2009, 08:35 PM
  4. Panther is not letting me network...
    By StealthMode in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 10-30-2003, 02:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •