Results 1 to 2 of 2

Thread: No sound

  1. #1


    Member Since
    Mar 23, 2010
    Posts
    1
    Question No sound
    My friend has a

    Modelnavn: iMac
    Model-id: iMac4,1
    Processorname: Intel Core Duo
    Processorspeed: 2 GHz
    Number processorer: 1
    Number cores: 2
    L2-buffer: 2 MB
    memory: 2 GB
    Busspeed: 667 MHz
    SMC-version (system): 1.1f5

    running os x 10.5.8

    with a dmesg we get this output
    t for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    WLC_E_COUNTRY_CODE_CHANGED
    en1: 802.11d country code set to 'AT'.
    en1: Supported channels 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 36 40 44 48 52 56 60 64 100 104 108 112 116 120 124 128 132 136 140
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e No Ack
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e No Ack
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e No Ack
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    AirPort: Roam (DeAuth/DisAssoc)
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e No Ack
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    AirPort: Link Up on en1
    Ethernet [AppleYukon2]: Link up on en0, 100-Megabit, Full-duplex, Symmetric flow-control, Debug [796d,6d0c,05e1,0200,45e1,4000]
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e No Ack
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e No Ack
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    AirPort: Link Up on en1
    AirPort: No beacon for too long time
    AirPort: Link Down on en1
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e MAC AUTH succeeded
    Auth result for: 00:22:4f:81:9c:6e Unsolicited Auth
    AirPort: Link Up on en1
    unknown SIGSEGV code 0

    He has no sound after upgrading his os x version. And we dont understand why. Anyone here who can help us?

    Thanks on advance
    Kind Regards

  2. #2

    toMACsh's Avatar
    Member Since
    Jul 30, 2009
    Location
    Wisconsin
    Posts
    6,146
    Specs:
    Mac Mini (Late 2014) 2.6GHz Intel Core i5 Memory: 8GB 1600MHz DDR3
    What is checked in the Sound preferences pane? Where are the sliders set?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-05-2013, 08:01 AM
  2. Creative Sound Blaster XSci-fi 5.1 Vs MBP Sound card
    By BiG Macer in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2011, 06:37 AM
  3. eMac 1GHz no sound mac 10.4.11 but sound works ubuntu 10.10
    By tacowper in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 12-07-2010, 04:26 PM
  4. Need sound editor: 2 minute clip, wipe ambient sound
    By jertigre in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2009, 02:53 AM
  5. URGENT!! Recording sound in iMovie makes robot sound??!?
    By vandal31593 in forum Apple Notebooks
    Replies: 3
    Last Post: 07-23-2006, 03:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •