New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

OS 10.6 - Snow lepoard running crazy slow


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
New to the forums here because I have never had any issues with any of the Macs I have ever owned. I am hoping someone who is more knowledgeable can help me. I upgraded my imac from Tiger to Snow Leopard last week and the computer is running beyond slow now. It seems like all I ever see is the rainbow pinwheel spinning around and around. I cant even play a song in itunes without it pausing in the middle of a song.

I have tried to research this online but I havent found anything that helps. I already deleted the LaunchDaemons/com.apple.audio.coreaudiod.plist file but that didnt help. Is anyone having the same issues?

Thanks for your help.
QUOTE Thanks
podraig

 
podraig's Avatar
 
Member Since: Mar 19, 2008
Posts: 378
podraig will become famous soon enough
Mac Specs: iMac 20" 2.4 Ghz Intel Core 2 Duo 4gig,Mac OS X Maverick, Macbook Intel 2gig, iPhone 3G

podraig is offline
Have a look here first, and check whether the update applies to your computer;
Apple - Downloads - Mac OS X Updates - Performance Update 1.0 (Snow Leopard)
If it does not apply to you or work for you, then go to users in pref panes,
(1) disable guest account,
(2) disable THIRD PARTY Preference panes
(3) Check for updates of third party plugins for Safari and Mail and uninstall them if not compatible.
If you have further problems;
try resetting pram; restart holding down option command p and r keys until you hear chime for the second time then let go
If all of these options fail, insert install disc, utilities, disc utility, repair permissions. Do this from your install disc

Mac is like a car, keep clean and up to date and it will give you many hours of good driving
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,499
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
I had a similar intermittent issue and found that it was related to incompatible third-party daemons running in the background. I was able to nail this down just by seeing the repeat instances of starting and stopping of the daemon in the Console log (Applications => Utilities => Console). Once I removed it (Paragon Snapshot Beta), performance was great for a little while.

Shortly after that, I noticed that Paragon updated another one of their products that I use - Paragon NTFS for Mac, claiming that it was now Snow Leopard compatible. I installed it and it seemed to work fine initially. But I started encountering numerous spinning wheels, particularly when using Firefox and iPhoto, but also using other miscellaneous applications. I found that after removing Paragon NTFS, everything was great again.

The moral of this story, even if you did a clean install, as I did - it's entirely possible that the migration assistant can pull over incompatible software that runs transparently in the background and can cause major issues.

Take a look at Console and see if anything stands out as being weird. Also, use a program like AppFresh to ensure that all of your apps are up to date.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
Well the update didn't work because it said that I was not having thos issues. I went under the accounts and it only shows one account. No third party accounts of anykind. I tried to reset the pram but for some reason I would never get a second chime so I have no idea what that means. I guess today after work I will boot from the instal disc to see if I can repair the permissions.

CWA- I like your idea but to be honest I am not sure what I am looking for. Guess this experience shows me how little I know about macs even though I have owned them for years. Just never had an issue. Used to working on my PCs because they mess up everyday it seems.
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,499
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Save a copy of your console log and attach it to your next post. I'll look through it and see if anything jumps out at me.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
Man I really appreciate you helping me with this cwa. Let me know if you need more. I had to take alot out to post it on here.


10/14/09 6:35:58 PM com.apple.Dock.agent[78] 2009-10-14 18:35:58.711 DashboardClient[315:a03] [110d70] |Server|Warning| failed to connect to the server: NSPortTimeoutException connection timeout: did not receive reply
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorCannotComplete: CGSDeviceUnlock: Invalid device window
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorFailure: Set a breakpoint @ CGErrorBreakpoint() to catch errors as they are logged.
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorCannotComplete: CGSDeviceLock: Invalid device window
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorCannotComplete: CGSDeviceLock: Invalid device window
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorCannotComplete: CGSDeviceLock: Invalid device window
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorCannotComplete: CGSDeviceLock: Invalid device window
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorCannotComplete: CGSDeviceLock: Invalid device window
10/14/09 6:36:18 PM [0x0-0x35035].com.apple.Safari[312] Wed Oct 14 18:36:18 sil-yangs-computer.local Safari[312] <Error>: kCGErrorCannotComplete: CGSDeviceSynchronize: Invalid device window
10/14/09 6:36:18 PM com.apple.launchd.peruser.501[74] ([0x0-0x1f01f].com.apple.Preview[179]) Exited: Killed
10/14/09 6:36:51 PM com.apple.launchd[1] *** launchd[1] has started up. ***
10/14/09 6:37:49 PM com.apple.launchd.peruser.501[73] (com.apple.ReportCrash) Falling back to default Mach exception handler. Could not find: com.apple.ReportCrash.Self
10/14/09 6:38:20 PM com.apple.launchd.peruser.501[73] (com.apple.Kerberos.renew.plist[89]) Exited with exit code: 1
10/14/09 6:38:33 PM com.apple.launchd.peruser.501[73] (com.apple.pbs) Throttling respawn: Will start in 9 seconds
10/14/09 6:38:43 PM com.apple.WindowServer[55] Wed Oct 14 18:38:43 sil-yangs-computer.local WindowServer[55] <Error>: kCGErrorFailure: Set a breakpoint @ CGErrorBreakpoint() to catch errors as they are logged.
10/14/09 6:48:05 PM [0x0-0x13013].com.apple.iTunes[123] Child process initialized.
10/14/09 6:48:31 PM com.apple.launchd.peruser.501[73] ([0x0-0x15015].com.kodak.EasyShare[126]) Exited with exit code: 1
10/14/09 6:51:54 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[144] Debugger() was called!
10/14/09 7:38:46 PM SubmitDiagInfo[166] Removed expired file /Library/Logs/DiagnosticReports/SystemUIServer_2009-09-30-193301_sil-yangs-computer.spin
10/14/09 8:15:41 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[144] Debugger() was called!
10/14/09 8:30:30 PM [0x0-0x13013].com.apple.iTunes[123] Child process initialized.
10/14/09 8:30:30 PM AppleMobileBackup[198] BackupAgent starting up...
10/14/09 8:30:30 PM [0x0-0x13013].com.apple.iTunes[123] 2009-10-14 20:30:30.422 AppleMobileBackup[198:903] BackupAgent starting up...
10/14/09 8:38:06 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[144] Debugger() was called!
10/14/09 8:38:07 PM [0x0-0x13013].com.apple.iTunes[123] Child process initialized.
10/14/09 8:50:02 PM System Preferences[247] Could not connect the action resetLocationWarningsSheetOk: to target of class AppleSecurity_Pref
10/14/09 8:50:02 PM System Preferences[247] Could not connect the action resetLocationWarningsSheetCancel: to target of class AppleSecurity_Pref
10/14/09 8:52:56 PM com.apple.launchd.peruser.501[73] ([0x0-0x28028].com.apple.Console[241]) Exited: Killed
10/14/09 8:53:16 PM com.apple.launchd[1] *** launchd[1] has started up. ***
10/14/09 8:54:25 PM com.apple.launchd.peruser.501[78] (com.apple.ReportCrash) Falling back to default Mach exception handler. Could not find: com.apple.ReportCrash.Self
10/14/09 8:54:50 PM com.apple.launchd.peruser.501[78] (com.apple.Kerberos.renew.plist[95]) Exited with exit code: 1
10/15/09 1:16:43 PM com.apple.launchd[1] *** launchd[1] has started up. ***
10/15/09 1:19:36 PM com.apple.launchd.peruser.501[80] (com.apple.ReportCrash) Falling back to default Mach exception handler. Could not find: com.apple.ReportCrash.Self
10/15/09 1:19:55 PM com.apple.launchd.peruser.501[80] (com.apple.Kerberos.renew.plist[95]) Exited with exit code: 1
10/15/09 1:20:09 PM com.apple.WindowServer[53] Thu Oct 15 13:20:09 sil-yangs-computer.local WindowServer[53] <Error>: kCGErrorFailure: Set a breakpoint @ CGErrorBreakpoint() to catch errors as they are logged.
10/15/09 1:21:20 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:22:12 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:22:50 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:23:12 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:23:38 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:24:01 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:24:31 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:28:22 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!

10/15/09 1:29:48 PM ReportCrash[125] Saved crash report for WebKitPluginHost[124] version 6531 (6531.4) to /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-15-132948_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 1:40:29 PM ReportCrash[140] Saved crash report for WebKitPluginHost[126] version 6531 (6531.4) to /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-15-134029_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 1:41:44 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:45:19 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:46:51 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:48:46 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:48:53 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:49:10 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[118] Debugger() was called!
10/15/09 1:51:14 PM ReportCrash[154] Saved crash report for WebKitPluginHost[150] version 6531 (6531.4) to /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-15-135114_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 1:51:33 PM com.apple.launchd.peruser.501[80] ([0x0-0xe00e].com.apple.Safari[115]) Job appears to have crashed: Segmentation fault
10/15/09 1:52:08 PM ReportCrash[154] Saved crash report for Safari[115] version 4.0.3 (6531.9) to /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/Safari_2009-10-15-135208_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 1:54:11 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 3:51:59 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 3:52:16 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:12:45 PM SubmitDiagInfo[217] Submitted spin report: /Library/Logs/DiagnosticReports/SystemUIServer_2009-10-15-155127_sil-yangs-computer.spin
10/15/09 6:13:03 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-172707_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:13 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-172058_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:17 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-172003_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:17 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-171803_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:17 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-171738_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:17 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-171629_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:17 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-171458_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:17 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-171438_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:18 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-171347_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:18 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-133047_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:18 PM SubmitDiagInfo[217] Removed expired file /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-01-130406_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:34 PM SubmitDiagInfo[217] Submitted crash report: /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/WebKitPluginHost_2009-10-15-135114_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:13:51 PM SubmitDiagInfo[217] Submitted crash report: /Users/silyang/Library/Logs/DiagnosticReports/Safari_2009-10-15-135208_sil-yangs-computer.crash
10/15/09 6:14:46 PM SubmitDiagInfo[217] SubmitDiagInfo successfully uploaded 16 diagnostic messages.
10/15/09 6:15:12 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:15:33 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
This is all it says lately:

10/15/09 6:14:46 PM SubmitDiagInfo[217] SubmitDiagInfo successfully uploaded 16 diagnostic messages.
10/15/09 6:15:12 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:15:33 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:30:15 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:31:20 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:32:01 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:32:34 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:33:09 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:33:26 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:34:41 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:35:01 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:35:36 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:36:10 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:36:42 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:42:31 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
10/15/09 6:42:50 PM com.apple.WebKit.PluginAgent[169] Debugger() was called!
QUOTE Thanks
vansmith

 
vansmith's Avatar
 
Member Since: Oct 19, 2008
Location: Toronto
Posts: 17,647
vansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond reputevansmith has a reputation beyond repute
Mac Specs: 2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)

vansmith is offline
I'm not that great with logs (they're very cryptic to me) but it appears that you're having some issues with Webkit and plugins. In other words, something is happening with plugins and Safari. What plugins do you have installed? To check, open up Safari and go to Help > Installed Plug-Ins.

Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
M-F Blog :: Write for the blog
Personal Twitter
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
The plugins I have are:

iPhotoPhotocast
Shockwave Flash
Quicktime 7.6.3
Quartz Composer
Java Plug-in for Cocoa
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
I have no idea what the quartz composer is
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,499
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
I don't really use Safari, but looking at mine, I seem to have all of those plug-ins and mine seems to run fine.

I did notice that there's a Kodak EasyShare component that failed. Are you up-to-date on Kodak's software? I know their Windows software is pretty flaky, I wouldn't be surprised if their Mac stuff is equally as bad.

Have you run Disk Utility at all to repair permissions / repair disk?

Also, have you tried creating a second account and using that just for troubleshooting purposes?

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
Ok I did updates for Kodak EasyShare as well as for my printer but that didnt help out any. All I see is the freaking rainbow pinwheel all the time. I will now run Disk Utility to see if that helps.
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
Well the disk permissions might be the issue there are several permissions being repaired.
QUOTE Thanks
BostonMarley

 
Member Since: Oct 14, 2009
Posts: 25
BostonMarley is on a distinguished road

BostonMarley is offline
Hey in the permission report it says something that concerns me.

Warning:SUID file "System/library/core....as been modified and will not be repaired.


Anyone know what this means?
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,499
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by BostonMarley View Post
Hey in the permission report it says something that concerns me.

Warning:SUID file "System/library/core....as been modified and will not be repaired.


Anyone know what this means?
I get that on two files, even after a clean install. I think it's a Snow Leopard bug.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Genius scanner SF600 | security »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Internet running slow redsox1968 Internet, Networking, and Wireless 0 10-07-2008 04:19 PM
Running Slow tmcgivern OS X - Operating System 4 06-19-2008 04:50 PM
My Imac is running painfully slow thegrateful Apple Desktops 5 12-14-2004 06:14 AM
mac 0SX v. 10.2.8 running slow and erratic louisa Apple Desktops 4 06-04-2004 06:54 PM
quark running slow jezzabelle Running Windows (or anything else) on your Mac 3 03-01-2004 11:53 AM

All times are GMT -4. The time now is 02:00 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?