New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

OS 10.6 - Snow Leopard and my wireless audio transmitter


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
danzigloki

 
Member Since: Sep 17, 2009
Posts: 1
danzigloki is on a distinguished road

danzigloki is offline
After installing SL my sitecom wireless audio transmitter won´t work anymore, it worked fine before SL but now no sound at all.


Help!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Setting up 3 displays | Expose with safari problem, with 2 pics »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:01 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?