Results 1 to 2 of 2
  1. #1


    Member Since
    Aug 11, 2009
    Posts
    12
    Lacie 1TB external problem.
    I recently installed Linux Mint 7 from my external HD and everything went smooth. I went to erase the image from my HD and I'm getting an error in disk utility that says something along the lines of "couldn't unmount image". So basically I'm stuck with a useless external HD... I already booted into the Snow Leopard install disk and tried to repair, erase, and restore the HD but nothing is working. Can someone help me resolve this issue?

  2. #2


    Member Since
    Aug 11, 2009
    Posts
    12
    I really need help guys.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem Lacie Rikiki 1TB - Not recognized anymore
    By Germanow in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 1
    Last Post: 11-27-2014, 05:14 PM
  2. LaCie 1TB Thunderbolt/USB 3.0 HD Issues?
    By MikeV99 in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 4
    Last Post: 09-27-2012, 02:39 PM
  3. Help!! WD 1TB External Hard Disk problem
    By virtual in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2011, 01:45 PM
  4. LaCie 1TB external hard drive auto disconnect error
    By nick486 in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2010, 05:56 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 05-21-2009, 03:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •