New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

OS 10.4 - launchd problems


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
DeviousDan

 
Member Since: Feb 09, 2009
Posts: 6
DeviousDan is on a distinguished road

DeviousDan is offline
Hi all,

I've got a launchd script that... looks 100% fine but doesn't seem to work.

Here is the code:
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>Label</key>
	<string>php.email.check</string>
	<key>ProgramArguments</key>
	<array>
		<string>php</string>
		<string>/Library/WebServer/Documents/jobs/emailcheck.php</string>
	</array>
	<key>StartCalendarInterval</key>
	<dict>
		<key>Hour</key>
		<integer>3</integer>
		<key>Minute</key>
		<integer>15</integer>
	</dict>
</dict>
</plist>
Now the PHP script itself works fine when run through the browser, and there arent any errors in system.log from launchd... so i really have no idea where the error is occuring or what the error is. I also tried the ProgramArguments string: <string>php</string> as <string>/usr/bin/php</string> ... which made no difference.

The permissions on the files are correct also, so there isn't a problem there.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« How to use QuickSilver to run my script | Stuck in Safe Mode »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Firefox problems? MadSkillzMan Switcher Hangout 22 02-01-2014 05:48 PM
Realtek sound problems, lag problems Starflame Running Windows (or anything else) on your Mac 2 11-08-2008 10:54 AM
Applescript runs continuously through launchd plist rothnd OS X - Development and Darwin 1 10-24-2008 03:20 AM
Problems (Sorry) Dominion Apple Notebooks 6 08-22-2006 11:09 PM
common problems or not?? 4d001 Apple Notebooks 26 06-15-2006 05:33 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:33 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?