New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Operating System General OS operation information and support

Dreamweaver problem after osx reinstall


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
cyclist
Guest
 
Posts: n/a

Hello all. . .

I had to reinstall OSX last nite and when I tried to run Dreamweaver, I got Dreamweaver's bouncing icon in the dock and then it disappeared.

Any ideas as to why and what I can do to get Dreamweaver back before I go through the hassle of reinstalling Dreamweaver.

Thanks, cyclist
QUOTE Thanks
rman

 
rman's Avatar
 
Member Since: Dec 24, 2002
Location: Los Angeles, California
Posts: 12,591
rman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud ofrman has much to be proud of
Mac Specs: 2 x 3.0GHz Quad-Core, 6GB OS X 10.6.8 | 15in MacBook Pro 2.2GHz OS X 10.6.8 | 64GB iPad 2 WiFi

rman is offline
This may seem like a broken record, but did you run repair permissions after you finished the install?

Life isn't about waiting for the storm to pass, It's about learning to dance in the rain!
QUOTE Thanks
schweb

 
schweb's Avatar
 
Member Since: Oct 27, 2002
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 13,198
schweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond repute
Mac Specs: MacBook Pro | LED Cinema Display | iPhone 4 | iPad 2

schweb is offline
This is a known Macromedia issue. You'll need to delete the following two folders and reactivate Dreamweaver:

/Library/Application Support/Macrovision
/Library/Preferences/Macrovision

That should fix your problem.

schweb | community leader
flickr facebook twitter tumblr google+ about.me

Mac-Forums: On Twitter | On Facebook | On Flickr

QUOTE Thanks
cyclist
Guest
 
Posts: n/a

Quote:
Originally Posted by schweb
This is a known Macromedia issue. You'll need to delete the following two folders and reactivate Dreamweaver:

/Library/Application Support/Macrovision
/Library/Preferences/Macrovision

That should fix your problem.
Thanks for the reply. It seems that Macromedia has a
'hotfix' for this problem. I'll try that first and if it doesn't work, I'll try your suggestion.

-Cyclist
QUOTE Thanks
Aptmunich

 
Aptmunich's Avatar
 
Member Since: Mar 09, 2004
Location: Munich
Posts: 9,075
Aptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant futureAptmunich has a brilliant future
Mac Specs: Aluminium Macbook 2.4 Ghz 4GB RAM, SSD 24" Samsung Display, iPhone 4, iPad 2

Aptmunich is offline
Probably the hotfix will do the same as his suggestion - but do it their way anyway...
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Problem re-installing OS X, Pls Help | Panther Disk utility questions »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problem trying to launch Classic from within OSX woooopa OS X - Operating System 7 07-13-2004 11:03 AM
Reinstall OSX on Powerbook Ti sexton Apple Notebooks 5 04-06-2004 05:00 PM
weird OSX install problem cooch Apple Desktops 10 01-04-2004 08:03 AM
apache problem OSX 10.3.2 jon_bennett OS X - Operating System 0 12-19-2003 11:47 AM

All times are GMT -4. The time now is 02:25 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?