New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Development and Darwin Discussion and questions about development for Mac OS X.

compilation problem on Qt c++ on mac os x 10.8.5


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
phdstudent

 
Member Since: Mar 25, 2014
Posts: 7
phdstudent is on a distinguished road

phdstudent is offline
Hi,

I need to write some code for an application that uses a camera with ethernet connection. The company who made the camera has provided include files to read images from the camera. The files are : ImageLib.h , PvApi.h and PvRegIo.h and some librarie files libImagelib.a and libPvAPI.a and libPvAPI.dylib libPvJNI.dylib
I put the librarie files in /opt/local/lib/. I put the include files in /opt/local/include/

In the other hand, company provided some *.cpp examples that contains makefile for compilation. I compile some example and they worked perfectly.
Now, I decide to compile one example provided by the company to list the connected cameras called ListCamerasProsilicaII.cpp.
I create a new project on QT and just I copied the code of ListCameras.cpp.
My ListCamerasProsilicaII.pro is like this:

Quote:
QT += core

QT -= gui

TARGET = ListCamerasProsilicaII
CONFIG += console
CONFIG -= app_bundle

TEMPLATE = app


SOURCES += main.cpp


INCLUDEPATH+=/opt/local/include/
LIBS+=-L/opt/local/lib/
LIBS+= -lPvAPI
LIBS+= -lPvJNI
DEFINES += _x64 _OSX

I compiled and I generate the executable file but when I try to execute file from Qt, I got this error:

dyld: Symbol not found: __cg_jpeg_resync_to_restart
Referenced from: /System/Library/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/ImageIO
Expected in: /opt/local/lib/libJPEG.dylib
in /System/Library/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/ImageIO

Any help please?

Last edited by phdstudent; 03-27-2014 at 10:36 PM.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« ../configure: Permission denied error on mac os x | Objective-c cross devices action »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Running Windows on a Mac: A Switcher's Guide cwa107 Running Windows (or anything else) on your Mac 283 03-13-2014 04:15 PM
General Security Tips for your Mac vansmith Security Awareness 19 03-03-2014 01:39 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:03 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?