New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

I Know I Must Be Doing Something Wrong, But...


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Deacon272

 
Member Since: Sep 14, 2007
Posts: 4
Deacon272 is on a distinguished road

Deacon272 is offline
I can't seem to get Apple Loops to playback once they've been dragged to the timeline in Logic Studio 8. They play just fine in preview while in the list on the right, but once dragged into the timeline no go.

I've got Audio setup as built-in line output/line input to use my external speakers and a Roland FP5 patched in as a midi controller AND as a sound source.

TIA....

Cheers,

Deacon
QUOTE Thanks
christm

 
christm's Avatar
 
Member Since: Dec 18, 2005
Location: Devon, England
Posts: 2,295
christm is a jewel in the roughchristm is a jewel in the roughchristm is a jewel in the rough
Mac Specs: ibook g4, imac 2ghz c2d, mbp 2.4ghz c2d - 10.5.1

christm is offline
does it say the file cannot be found or does it just not play ?

check the volume levals (basic but key!)
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Questions about World of Warcraft on my Macbook Pro. | copy itunes shared music »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
I gave the wrong credit card information! BrettCommandeur Schweb's Lounge 4 07-12-2007 11:15 AM
Wrong Memory Type Installed in Powerbook bminority Apple Notebooks 3 09-10-2005 10:26 AM
What's Wrong UncSki1218 Switcher Hangout 5 08-15-2005 01:01 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:53 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?