New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Limewire problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
alexiapotatoes

 
Member Since: Mar 09, 2007
Posts: 3
alexiapotatoes is on a distinguished road

alexiapotatoes is offline
I just upgraded to OS X 10.4.10, and now Limewire won't open. It just jumps in the dock and disappears. I've tried reinstalling it but same problem...any suggestions???
QUOTE Thanks
ki99

 
ki99's Avatar
 
Member Since: May 31, 2007
Location: Ontario, Canada.
Posts: 926
ki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the rough
Mac Specs: Macbook(W) 2GHz, 80GB HD, 1G RAM, Windows XP

ki99 is offline
frostwire
www.frostwire.com
QUOTE Thanks
MaDDoG

 
MaDDoG's Avatar
 
Member Since: Jan 01, 2007
Location: Oz.....near the Wizards home
Posts: 1,918
MaDDoG is just really niceMaDDoG is just really niceMaDDoG is just really niceMaDDoG is just really nice
Mac Specs: iMac 24' 7 Snow Leopard + Parallels and Win 7 | 30 Gb iPod | Canon EOS 400D

MaDDoG is offline
Yep Frostwire.

"Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain."
MaDDoG's Photo Gallery - http://mcarfa.smugmug.com/
QUOTE Thanks
alexiapotatoes

 
Member Since: Mar 09, 2007
Posts: 3
alexiapotatoes is on a distinguished road

alexiapotatoes is offline
Ok, I tried Frostwire and the same thing happens...it jumps in the dock then disappears. I've noticed the same thing happens with Azureus too. Help please!
QUOTE Thanks
ki99

 
ki99's Avatar
 
Member Since: May 31, 2007
Location: Ontario, Canada.
Posts: 926
ki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the roughki99 is a jewel in the rough
Mac Specs: Macbook(W) 2GHz, 80GB HD, 1G RAM, Windows XP

ki99 is offline
well, that's more of a problem with your system than apps. i would give apple a ring.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Looking for good business/accounting prg for small online retail business | Multiple .docs to pdf? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problem With Keyboard...... mmcltd OS X - Operating System 4 02-02-2010 06:47 PM
Microsoft Messenger Problem millenium_spike OS X - Apps and Games 4 09-16-2008 01:11 AM
Colour Problem On One Account stewart OS X - Operating System 0 08-25-2006 07:42 PM
trouble with limewire jacksonworld OS X - Apps and Games 0 06-26-2006 09:29 AM
G3 Hard Drive problem joe mama Apple Desktops 1 02-18-2004 01:22 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:21 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?