Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Kilted1's Avatar
    Member Since
    Sep 22, 2006
    Location
    Norway
    Posts
    1,133
    Specs:
    2 iMacs 17+20" 2.16GHz 2GB RAM 500MB HDD 256MB Graphic card. 60Gig 5th gen iPod with Video
    Quicktime/Safari/Tinkertool
    I'm getting strange Quicktime symbols all over web pages at the moment even sometimes the banner adds here




    Is it because I use the Tinkertool function to reduce load times ? It has only just started this behaviour so I think not. Or is it something else ?

    I have emptied the cache and reset Safari all to no effect

  2. #2

    Kilted1's Avatar
    Member Since
    Sep 22, 2006
    Location
    Norway
    Posts
    1,133
    Specs:
    2 iMacs 17+20" 2.16GHz 2GB RAM 500MB HDD 256MB Graphic card. 60Gig 5th gen iPod with Video
    Eek I solved my own troubles I think....
    I read somewhere that in QT preferances in mime settings that under the misc section the Flash media box should be un selected... Maybe problem solved.?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. QuickTime + Safari
    By BaardPiraat in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 03-13-2012, 06:54 AM
  2. problem with quicktime and safari
    By shimih in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2008, 09:38 AM
  3. Quicktime in Safari and Firefox
    By SnowmanSimon in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2008, 01:29 PM
  4. Something like Tinkertool?
    By Y2J in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 4
    Last Post: 02-18-2007, 11:46 PM
  5. Safari's problems with flash or quicktime
    By bellastrada in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 8
    Last Post: 08-14-2004, 03:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •