New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Mac OS X program errors


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
seoulman28

 
seoulman28's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2007
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1
seoulman28 is on a distinguished road
Mac Specs: eMac G4

seoulman28 is offline
For some reason, when I try to click on the toolbar (along the top of the screen) on any of my Apple Programs such as Mail, Preview, Print Center, etc. it doesn't respond. I get the "swirling" rainbow circle for about a minute and then it goes back to the arrow cursor without pulling down the menu. I tried to reinstall everything and it worked but for only an hour. Then went back to same problem. All this starting happening after adding 3 new printers to my network. Any answers? Thank you in advance.
QUOTE Thanks
MacHeadCase
Guest
 
Posts: n/a

Welcome to Mac-Forums, seoulman28. Hope you like it here.

That spinning pizza might mean that you don't have enough RAM or that something is clogged up in your user account.

Try creating a new user account, log into it and see if you still get the psychedelic pizza.

Let us know how this goes.
QUOTE Thanks
xstep

 
xstep's Avatar
 
Member Since: Jun 25, 2005
Location: On the road
Posts: 3,231
xstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to all
Mac Specs: 2011 MBP, i7, 16GB RAM, MBP 2.16Ghz Core Duo, 2GB ram, Dual 867Mhz MDD, 1.75GB ram, ATI 9800 Pro vid

xstep is offline
Try removing the printers to see if it disappears. That would be a good start to figuring out if they are a source of the problem.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« AOL IM no longer works, WHY?!?! | Dashboard dosen't open »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
New to mac 2J4EZ Apple Desktops 8 05-23-2011 10:08 AM
Apples History.. Bainzey Schweb's Lounge 3 01-11-2007 11:33 PM
Is there an multi IM program for Mac? PapaNoHair Switcher Hangout 16 08-30-2006 09:39 PM
publisher like program for mac christm OS X - Apps and Games 3 03-30-2006 01:48 PM
Fraps Type Program for Mac?? 11:11 Movies and Video 5 12-30-2005 10:34 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:58 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?