New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

quicksilver issues


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
richx2004

 
Member Since: Sep 30, 2006
Posts: 4
richx2004 is on a distinguished road

richx2004 is offline
I've recently tried to install quicksilver to see what all the hype is about. Unfortunately when i click on the icon to get it to load, it momenterally appears on the dock (with the little black triangle underneath it) and then dissapears again.

It appears it wont load!

Has anybody else come accross this? how did you get round it ?

If it helps im using a powerbook G4 with OS X 10.4.8

Rich :black:
QUOTE Thanks
NanoBite

 
Member Since: Oct 27, 2005
Posts: 4,714
NanoBite is an unknown at this point

NanoBite is offline
Quote:
Originally Posted by richx2004
I've recently tried to install quicksilver to see what all the hype is about. Unfortunately when i click on the icon to get it to load, it momenterally appears on the dock (with the little black triangle underneath it) and then dissapears again.

It appears it wont load!

Has anybody else come accross this? how did you get round it ?

If it helps im using a powerbook G4 with OS X 10.4.8

Rich :black:
QuickSilver is an awesome boost to the overall Mac experience, I wouldn't be without it.

I haven't experienced your problem but would suggest dragging the app to the trash and then re-download it again.

You probably are doing this already but just in case:

When the .dmg file is downloaded, double-click it and this will mount the volume which opens up a install window. Drag the app in this window to your Apps folder and launch it.
QUOTE Thanks
RiDE

 
RiDE's Avatar
 
Member Since: Sep 13, 2006
Location: Deep in the heart of Texas!
Posts: 3,559
RiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond reputeRiDE has a reputation beyond repute
Mac Specs: Mac's

RiDE is offline
Quote:
Originally Posted by richx2004
I've recently tried to install quicksilver to see what all the hype is about. Unfortunately when i click on the icon to get it to load, it momenterally appears on the dock (with the little black triangle underneath it) and then dissapears again.

It appears it wont load!

Has anybody else come accross this? how did you get round it ?

If it helps im using a powerbook G4 with OS X 10.4.8

Rich :black:
Once there is a little black arrow beneath the Icon in the dock, have you tried CONTROL+SPACE??? This is the default "invoke" for Quicksilver...
QUOTE Thanks
richx2004

 
Member Since: Sep 30, 2006
Posts: 4
richx2004 is on a distinguished road

richx2004 is offline
many thanks for your replies.

I've installed the app as usual and it appears to install fine, the problem is that when i double click on the icon it only opens for a couple of seconds before closing again (the little triangle dissapears) in this time the CTRL + SPACE combination doesnt seem to do anything at all.

i'm stumped!
QUOTE Thanks
Havok1327
Guest
 
Posts: n/a

Not that it will help you much but I'm having the same issue with Quicksilver. It was working at one point, I created a new user and now I can't get it to work under the new or old user. I've deleted it and reinstalled it and still nothing. Any ideas?
QUOTE Thanks
cjay

 
cjay's Avatar
 
Member Since: Dec 04, 2005
Location: Australia
Posts: 696
cjay is a jewel in the roughcjay is a jewel in the rough

cjay is offline
Quote:
Originally Posted by RIDE
Once there is a little black arrow beneath the Icon in the dock, have you tried CONTROL+SPACE??? This is the default "invoke" for Quicksilver...
Yo thanks for the shortcut.
QUOTE Thanks
Havok1327
Guest
 
Posts: n/a

richx2004, did you every find a solution to your issue? I found another post on the QS forum about issue running Stoplight and QS with the new OS update. I haven't checked this on my system yet, but I am running Stoplight. I'll try when I get home and post my results.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Final Cut Pro & Control surfaces? | FolderControl 1.6 - Anyone use this? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Quicksilver . . . on a PC? Miles_Teg OS X - Apps and Games 0 04-03-2006 05:43 PM
G$ Quicksilver won't boot w/DVI connected Roadends Apple Desktops 1 03-26-2006 10:52 PM
G5 2.5 ghz DUAL processor - ISSUES? eckerman Apple Desktops 1 01-19-2006 10:58 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:14 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?