New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Excel F2??


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
carlos

 
Member Since: Oct 13, 2005
Posts: 31
carlos is on a distinguished road

carlos is offline
Hi,

In Excel for windows you press F2 over a cel and you can see the fotmula that is written inside....

Example:

Cell A19: 70
Cell A20: 30
Cell A21: 100 if you press F2 --> =A19+A20

Im no t able to do it in my Excel for mac... I have to do double click, after doing it many times I would really like ti have the F2 functionality.

Thanks

Carlos
QUOTE Thanks
Erudite.Warrior

 
Erudite.Warrior's Avatar
 
Member Since: May 17, 2005
Location: Bristow, VA
Posts: 151
Erudite.Warrior has a spectacular aura about
Mac Specs: 2.8Ghz MBP, 4GB RAM, 320 GB 7200RPM HD

Erudite.Warrior is offline
Carlos,

CTRL+` will toggle between values and formulas.

BTW the ` is NOT the apostrophe (I believe it is an accent). It is located on the same key as the ~ just underneath the ESC key (on my Powerbook).
QUOTE Thanks
carlos

 
Member Since: Oct 13, 2005
Posts: 31
carlos is on a distinguished road

carlos is offline
Thanks, Ctrl + U also works.... do you know if it can be set up to work with F2?
QUOTE Thanks
Erudite.Warrior

 
Erudite.Warrior's Avatar
 
Member Since: May 17, 2005
Location: Bristow, VA
Posts: 151
Erudite.Warrior has a spectacular aura about
Mac Specs: 2.8Ghz MBP, 4GB RAM, 320 GB 7200RPM HD

Erudite.Warrior is offline
Uhhhh, yeah. Set it up in Excel Keyboard shortcuts. You can locate that in Excel HELP.
QUOTE Thanks
carlos

 
Member Since: Oct 13, 2005
Posts: 31
carlos is on a distinguished road

carlos is offline
I looked for it in the key board customization window but the function is not there to asign to any key....
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Entourage Replacement | WoW running slow on iMac »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Inputting foreign characters into Excel - ?? rickhess Running Windows (or anything else) on your Mac 0 04-26-2006 11:47 AM
Excel Password MacGuy18 OS X - Apps and Games 1 01-31-2006 09:13 PM
Excel attachment huffstar Running Windows (or anything else) on your Mac 12 06-03-2004 01:16 PM
excel macro + file vault = access problems southside Switcher Hangout 4 04-18-2004 02:42 PM
Mac switch feasible? Using the Mac version of Excel for Financial Modeling… wrcardon Switcher Hangout 4 02-08-2004 12:11 PM

All times are GMT -4. The time now is 01:42 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?