Results 1 to 3 of 3
  1. #1


    Member Since
    May 07, 2010
    Location
    UK
    Posts
    515
    Specs:
    2 21.5" iMacs 3.06 GHz Intel Core i3 500 Gb HD OS X 10.12.1 ; 2 iPads iOS 9.3.5 iPhones 4s iOS 9.3.5
    Lost sound when mail sent
    Why can I no longer hear that reassuring swish when an e-mail has been successfully sent?

  2. #2

    osxx's Avatar
    Member Since
    Jan 19, 2008
    Location
    houston texas
    Posts
    4,695
    Specs:
    09 MBP 8GB ram 500GB HD OS 10.9 32B iPad 4 32GB iPhone 5 iOs7 2TB TC Apple TV3
    Check and make sure you do not have the volume muted.

  3. #3


    Member Since
    May 07, 2010
    Location
    UK
    Posts
    515
    Specs:
    2 21.5" iMacs 3.06 GHz Intel Core i3 500 Gb HD OS X 10.12.1 ; 2 iPads iOS 9.3.5 iPhones 4s iOS 9.3.5
    Lost sound
    Quote Originally Posted by osxx View Post
    Check and make sure you do not have the volume muted.
    I thought I didn't but I must have been mistaken; it's working again now. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. lost sound
    By mladen58 in forum Apple Desktops
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2014, 11:17 AM
  2. Sound lost
    By Alwyn in forum Switcher Hangout
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2010, 06:33 AM
  3. Sound Lost in Track on GB
    By michellea6445 in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2009, 12:45 AM
  4. Lost part of my sound
    By Hogger in forum Switcher Hangout
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2008, 12:48 AM
  5. I lost sound :(
    By prisoner21 in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 03-14-2007, 11:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •