Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    Mar 26, 2012
    Angry imac mail ver 5.2 not sending
    I own a 27" imac, 3.1 Ghz, OSX Lion 10.7.3. I've been trying to send mail using the mail app (ver 5.2) and it will not send.

    I can receive messages.

    I've checked the network, it's fine, I've been able to send on each of the individual servers (exchange, gmail, and yahoo), but if I try to send from the mail app, it goes to outbox, and the sent box just has the loading ring.


  2. #2

    harryb2448's Avatar
    Member Since
    Nov 28, 2007
    Nambucca Heads Australia
    iMac i5 2.7GHz, 16GB memory, OS 10.11
    G'day and welcome to the forums.

    Rule one don't panic.

    Go into Mail Preferences > Accounts and make sure the outgoing mil server details are entered as your ISP dictated. Usually the same as the incoming server details. If this is okay inquire off them the port number.
    Hang on to those original install discs like grim death! Using OS X.7 or later make a bootable USB thumb drive before running Installer!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-13-2012, 08:45 AM
  2. Mac's Mail Program Sending E-mail As SPAM
    By amyzingxcomica in forum Switcher Hangout
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2012, 09:32 PM
  3. Mail: Popup to choose account when sending e-mail
    By SVA in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2011, 01:53 PM
  4. Mail for iMac not sending emails with attachments
    By nadia.francina in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2010, 06:43 PM
  5. Mail not playing sound effect when sending mail
    By Straitsfan in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 11-06-2008, 11:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts