New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Problems with Safari after installing Google Chrome


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
jwemt81

 
Member Since: Jun 17, 2011
Location: New England
Posts: 5
jwemt81 is on a distinguished road
Mac Specs: MC374LL-A MacBook® Pro / Intel® Core™2 Duo Processor / 13.3" Display / 8GB Memory / 250GB Hard Drive

jwemt81 is offline
Hi everyone,

I hope I'm posting this in the right place! I have a MacBook Pro (2010 model) running OS X 10.6.7. I have always used Safari for a browser, but a few weeks ago I decided to install Google Chrome to try it out, but decided to go back to Safari. Ever since installing Chrome, my Safari has had some problems that it never had before. The main problem is not being able to view pictures, particularly on Facebook. A lot of times when I click on a picture, I will just get a question mark instead of the actual picture. Is there any way to fix this? Did Google Chrome corrupt my Safari? I never had this problem before installing Chrome! This is really annoying me!

Any help/suggestions would be greatly appreciated!
QUOTE Thanks
Buzzard2010

 
Buzzard2010's Avatar
 
Member Since: Oct 22, 2010
Location: Sheffield, UK
Posts: 2,571
Buzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really niceBuzzard2010 is just really nice
Mac Specs: iMac 21.5" i3 500gb HDD 4gb RAM OSX 10.9.2 - iPhone 5s 16gb

Buzzard2010 is offline
It may not be related to Google Chrome, a few weeks ago Facebook started to do the same thing to me where Facebook images would just show a question mark too.

- Simon


If you have been helped, don't forget to use the Reputation system at the bottom of the users profile.
May 2011
Nominated: March 2011 & April 2011
QUOTE Thanks
hw96Lgb

 
hw96Lgb's Avatar
 
Member Since: Oct 04, 2010
Posts: 296
hw96Lgb will become famous soon enough

hw96Lgb is offline
Make sure your plugins (Java, flash...) are up to date. I doubt your problems are due to Chrome.

The Earth is the cradle of the mind, but one cannot live in a cradle forever.
-Konstantin Tsiolkovsky, Father of Modern Rocketry
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« New to mac please help me out! | OS X 10.4 Developer Wall of Shame »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Safari and update problems!!! Stephy1990 OS X - Apps and Games 4 07-11-2010 07:46 PM
10.6.3 and Google Chrome dillonian42 OS X - Operating System 8 04-10-2010 10:49 PM
Google Chrome - Videos download? viply1 OS X - Apps and Games 0 12-08-2009 12:10 PM
Safari beta problems twitchymike@mac OS X - Apps and Games 0 03-16-2008 08:04 AM
Osx I.e / Safari Problems.... mysteriousal OS X - Operating System 6 05-13-2004 04:14 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:35 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?