New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

fireworks not responding


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Gar
Guest
 
Posts: n/a

this is really weird, just today fireworks stopped working. when i start it it gets through all the loading but when the splash screen disappears nothing comes up and it says not responding in the dock. any ideas?
ive deleted and reinstalled fireworks, dis crons and permissions but none of it works.
Thanks!
QUOTE Thanks
David
Guest
 
Posts: n/a

Quote:
Originally Posted by Gar View Post
this is really weird, just today fireworks stopped working. when i start it it gets through all the loading but when the splash screen disappears nothing comes up and it says not responding in the dock. any ideas?
ive deleted and reinstalled fireworks, dis crons and permissions but none of it works.
Thanks!
I just developed the same problem. Did you ever find an answer? Thanks. David
QUOTE Thanks
schweb

 
schweb's Avatar
 
Member Since: Oct 27, 2002
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 13,198
schweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond reputeschweb has a reputation beyond repute
Mac Specs: MacBook Pro | LED Cinema Display | iPhone 4 | iPad 2

schweb is offline
You need to delete the Macrovision folder (can't remember where that is) and the re-activate it. That should solve the problem.

schweb | community leader
flickr facebook twitter tumblr google+ about.me

Mac-Forums: On Twitter | On Facebook | On Flickr

QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Optimizing Illustrator | WC3 FT Lag! Help plz! »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mouse stops responding in Mac 9.2, may point to other problems dclowd9901 Other Hardware and Peripherals 6 08-02-2005 12:42 PM
Fireworks Screensaver from Apple iNAP Schweb's Lounge 9 08-02-2005 07:34 AM
ichat not responding message HELP...please jphd90 Archival Forum 0 06-26-2005 05:32 AM
iChat Agent Not Responding RGertner OS X - Apps and Games 1 06-07-2005 02:38 PM
Fireworks or photoshop? iRock Web Design and Hosting 4 02-21-2005 12:30 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:25 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?