Results 1 to 3 of 3

Thread: Automator Error

  1. #1

    Member Since
    Jan 30, 2011
    Automator Error
    Sorry if this isn't the best place to post them...yes, I'm new ignorance will probably show through! I've been using the automator for specific workflows for a while now with no problems (creating "Sample" images), however, today I received an error message when I opened the workflow. It stated "The behavior of this workflow may have changed because of the reasons listed below. - The workflow was saved with an older version of the action "Watermark a PDF. Check that the workflow behaves as expected by running it with the newer version...(can't see the rest)."

    The work flow didn't work properly, so I removed the watermark portion and reinserted it (only one option), but it still doesn't work poperly. I no longer get this message, just the little "caution signs." Help! I use this everyday for work and can't figure out how to make it work properly now!

  2. #2

    bobtomay's Avatar
    Member Since
    Dec 22, 2006
    Texas, where else?
    15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
    I've moved your post to a more proper forum; please be sure to check the forum descriptions in the future to find the best place to post.

    By posting in the right forum you help people not only find your question faster, but it helps others looking for the same information in the future.

    There is also no need to create duplicate threads.
    I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
    In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.

  3. #3

    Slydude's Avatar
    Member Since
    Nov 16, 2009
    North Louisiana, USA
    2.8 GHz MacBook Pro 10.11, 8 GB mem, iPhone 6+
    If you reinserted the same version of that Watermark action it is not going to work. What version of the action does your installation have? I believe that mine has the number 305.3.

    BTW As I was looking for a solution to this I noticed that apparently many users have been having trouble with this action from the beginning.
    Sylvester Roque Former Contributing Editor About This Particular Macintosh

    "Got Time to breathe. You got time for music." Denver Pyle as Briscoe Darling

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Warcraft 3 Frozen Throne Error Building Click error
    By Elayne in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2011, 03:12 PM
  2. Automator - Help closing apps after Automator launches them
    By p605 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 08-26-2011, 02:04 PM
  3. Application Launch error: since shared library error
    By Survive in forum Apple Notebooks
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2010, 06:13 PM
  4. Automator and Apple script error handling
    By BjZ in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2010, 12:40 PM
  5. automator continuing after error help
    By servie in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 10-21-2009, 09:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts