New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Safari Craigslist help


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
quackbook

 
Member Since: Jan 07, 2007
Posts: 72
quackbook is an unknown at this point

quackbook is offline
I am trying to post ads on craigslist in Safari 4 on my G3 iMac running 10.4.11 Tiger.

When I get to the page saying "To finalize your post, type each of the following words into the box below and click continue.", there is no image box that pops up.

I don't have this problem this problem when doing the same thing with my MBP using Snow Leopard.

I've done a search on google and it seems like some people are having this same problem but not solution has been put forth.

thanks in advance
QUOTE Thanks
pigoo3

 
pigoo3's Avatar
 
Member Since: May 20, 2008
Location: U.S.
Posts: 26,350
pigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 13" MB 2.4ghz, 2gig ram, OS 10.7.5

pigoo3 is offline
I have had this problem as well...on my older Mac's (G3, G4, G5)...and with my desktop Mac Pro. So I'm not 100% what the problem is. It doesn't seem to be 100% hardware, 100% Safari version, or 100% OS version related.

I would say that if you have not had problems posting on CL with your MBP...just use the MBP for posting on CL.

HTH,

- Nick

- Computer slow, too many "beachballs", read this: Beachballs
- Computer seems slower than it used to? Read this for some speedup tips: Speedup
- Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
- Apple Battery Info. Battery
QUOTE Thanks
quackbook

 
Member Since: Jan 07, 2007
Posts: 72
quackbook is an unknown at this point

quackbook is offline
relying only on the MBP is not an option since the G3 iMac belongs to a buddy of mine who I am trying to help.

I really need a solution to resolve this issue.

thank you
QUOTE Thanks
Raz0rEdge

 
Raz0rEdge's Avatar
 
Member Since: Jul 17, 2009
Location: MA
Posts: 7,436
Raz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant future
Mac Specs: 27" i7 iMac, 24" iMac, 13" Macbook Air, iPhone 5 & 5S, iPod Nano 7th Gen, iPad 2 16GB WiFi, iPad 3

Raz0rEdge is offline
Since Safari 4 is the newest version available, you'd think that CL would be completely happy with it..have you tried other browsers, does Firefox work on a G3?

Regards
QUOTE Thanks
quackbook

 
Member Since: Jan 07, 2007
Posts: 72
quackbook is an unknown at this point

quackbook is offline
I just tested it, the CAPTCHA does work in firefox.
But since the issue has arisen, how do I get it to work in Safari?
I assure you that I will lose sleep on this issue unless it is resolved
QUOTE Thanks
pigoo3

 
pigoo3's Avatar
 
Member Since: May 20, 2008
Location: U.S.
Posts: 26,350
pigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 13" MB 2.4ghz, 2gig ram, OS 10.7.5

pigoo3 is offline
Quote:
Originally Posted by quackbook View Post
relying only on the MBP is not an option since the G3 iMac belongs to a buddy of mine who I am trying to help.
In your original post you said...

Quote:
Originally Posted by quackbook View Post
I am trying to post ads on craigslist in Safari 4 on my G3 iMac running 10.4.11 Tiger.
You said that it was Your G3 iMac...and you said you also had a MacBook Pro...so that would lead anyone trying to help you out that you had two Macintosh computers.

If this is actually your friends G3 iMac...you should have mentioned that in your original post!

Like I mentioned in my earlier post...I have this same problem with CL on my G3, G4, G5, and Intel Mac computers...with different OS versions, and different versions of Safari. So the CL problem doesn't seem to be solely related to the age of the computer, version of the OS, or version of Safari.

- Nick

- Computer slow, too many "beachballs", read this: Beachballs
- Computer seems slower than it used to? Read this for some speedup tips: Speedup
- Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
- Apple Battery Info. Battery
QUOTE Thanks
Raz0rEdge

 
Raz0rEdge's Avatar
 
Member Since: Jul 17, 2009
Location: MA
Posts: 7,436
Raz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant futureRaz0rEdge has a brilliant future
Mac Specs: 27" i7 iMac, 24" iMac, 13" Macbook Air, iPhone 5 & 5S, iPod Nano 7th Gen, iPad 2 16GB WiFi, iPad 3

Raz0rEdge is offline
Since it works with Firefox, it is likely not a G3 issue but something to do with Safari. Have you tried to clear all cache, restart Safari and the Mac?

Regards
QUOTE Thanks
bobtomay

 
bobtomay's Avatar
 
Member Since: Dec 22, 2006
Location: Texas, where else?
Posts: 25,008
bobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP 2.33 C2D 256 4GB, MBA 13" i7 1.8, MB 2.0 2GB, Nano 4th, 3GS, iPad 1

bobtomay is offline
I've had the same issue with CL and 10.4, 10.5, & 10.6 along with all the versions of Safari during that time. Sometimes it works, sometimes, it doesn't. I had found a way to do it a while back when it's not - but I'm gettin' old and senile and can't 'member what I did. Tested it tonight and it's working right now, so...

It did have something to do with clicking the first submit button without even putting anything in the captcha box - then when it reloads, I could see the captcha, write it down, then scroll to the box to type it in or something along those lines.

This really is just another of the long line of reasons to have at least two if not three browsers on your machine for those sites that just won't work with one or the other. This particular issue is bound to be a coding issue with CL and there is nothing you're going to do on your machine to fix it.

(Just as an aside - Not so much a big deal in this particular case, but you'll find a great many will take issue with a change of story mid-stream.)

I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.
QUOTE Thanks
pigoo3

 
pigoo3's Avatar
 
Member Since: May 20, 2008
Location: U.S.
Posts: 26,350
pigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 13" MB 2.4ghz, 2gig ram, OS 10.7.5

pigoo3 is offline
Quote:
Originally Posted by bobtomay View Post
I've had the same issue with CL and 10.4, 10.5, & 10.6 along with all the versions of Safari during that time. Sometimes it works, sometimes, it doesn't.
This has been my experience exactly! Different computers, different OS versions, and different versions of Safari. It's not a 100% "no go" on any 1 computer...sometimes posting on CL works & sometimes it doesn't.

- Nick

- Computer slow, too many "beachballs", read this: Beachballs
- Computer seems slower than it used to? Read this for some speedup tips: Speedup
- Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
- Apple Battery Info. Battery
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« I'm THIS close to giving up on Chrome... | MS Office 2008 - IN FRENCH! HELP »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Safari problem - won't reopen windows from last session Dionosaur OS X - Apps and Games 11 01-06-2012 08:26 PM
Disable Autocomplete completly! Profashional101 OS X - Operating System 1 06-27-2009 11:30 AM
Switch to Safari: A look at Safari for Windows (Personal blog post) goobimama Schweb's Lounge 4 03-22-2008 12:56 PM
safari won't open after using safari speed youthieguy OS X - Apps and Games 3 12-26-2007 12:59 PM
.11 update issues KB3GZW OS X - Operating System 36 11-24-2007 02:45 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:39 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?