Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Apr 10, 2010
    Newbie here. Aperture 3 - version 3.0.2 won't open!
    Hello there. I'm new to the world of macs. I have a question... I installed Aperture 3 and it was working fine, but now it stopped working, it won't even open, it says it can't open because a problem has occurred. It tells me to make sure that Aperture works with this version of mac os x and to make sure i downloaded all the updates available. Well, I did, and it was working, I don't know what happened. Any ideas?

  2. #2

    Lifeisabeach's Avatar
    Member Since
    Sep 30, 2007
    The Republic of Neptune
    it may help to know what version of OS X you have. Also… since Aperture 3 was released just 2 months ago, surely you are still eligible for support. Have you contacted Apple?

    Please verify and include the exact model/year of your Mac and OS X version number (available from "About This Mac", then "More Info" on the Apple menu).
    Links: Onyx | EasyFind | Apple Hardware Test | How to test your hard drive | The Safe Mac Adware Removal Guide | Uninstall MacKeeper
    Lifeisabeach - Mac-Forums Member of the Month June 2009, Feb 2012, and March 2013.

  3. #3

    Member Since
    Apr 10, 2010
    I have version 10.6.3. No, I haven't contacted Apple, thought I'd ask here first to see if I could solve it.
    I have another question. Why can't I find the Aperture system ID in the ProApps folder?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iPhoto Won't Open After New Version Download
    By ekkojelly7 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2014, 05:18 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 07-04-2014, 04:23 PM
  3. Aperture won't open
    By Rfurgason in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 12-03-2013, 06:52 PM
  4. iphoto won't open after aperture installation
    By kevn in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2012, 11:55 AM
  5. Aperture Library Won't load in iWeb after update to Aperture 3.1
    By KCTexas in forum Web Design and Hosting
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2010, 11:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts