New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Amule firewalled when connected by Wi-fi


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Xenon

 
Xenon's Avatar
 
Member Since: Dec 26, 2009
Posts: 16
Xenon is on a distinguished road
Mac Specs: Macbook Pro 13" 2.5 Ghz/Mac OSX 10.6/128 GB HD SSD/NVIDIA Geforce 9400M/External drive WD HDD 500 Gb

Xenon is offline
Hi guys!

Some weeks ago I installed and setted Amule on my mbp; I opened all the requested ports and firewall. Using the cable connection, it works perfectly.
today for the first time I tried to connect amule downstair by the wi-fi and the connection status remains on "firewalled".
What does it mean? Do I have to open other ports for the wi.fi connection? or set something else?
I Have a D-link DI-524 router

Thank you!

"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate" ALLOW, or DENY?
QUOTE Thanks
Xenon

 
Xenon's Avatar
 
Member Since: Dec 26, 2009
Posts: 16
Xenon is on a distinguished road
Mac Specs: Macbook Pro 13" 2.5 Ghz/Mac OSX 10.6/128 GB HD SSD/NVIDIA Geforce 9400M/External drive WD HDD 500 Gb

Xenon is offline
No one can help me???

please

"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate" ALLOW, or DENY?
QUOTE Thanks
deus_ex_machina

 
deus_ex_machina's Avatar
 
Member Since: Aug 06, 2004
Location: Tejas
Posts: 1,720
deus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nice
Mac Specs: 2GHz Mac Mini 2GB RAM 160GB 10.6.2 | MDD DP 1.25GHz G4 1.5GB RAM 10.4.11 | 233MHz iMac G3 10.3.9

deus_ex_machina is offline
Did you check these? AMule problems - AMule Project FAQ
QUOTE Thanks
Xenon

 
Xenon's Avatar
 
Member Since: Dec 26, 2009
Posts: 16
Xenon is on a distinguished road
Mac Specs: Macbook Pro 13" 2.5 Ghz/Mac OSX 10.6/128 GB HD SSD/NVIDIA Geforce 9400M/External drive WD HDD 500 Gb

Xenon is offline
Quote:
Originally Posted by deus_ex_machina View Post
I'm sorry Deus it wasn't useful for my problem...

In the jpg there are the open ports on my router; As you can see I have Emule adunanza on one pc, and Amule on my MBP and they use the same ports (4662, 4672). I knew that you can use 44662 and 44672 on Amule instead of 4672 and 4662 and it should work... Indeed it works, but not when I am on wi.fi...

P.S.
Is it a problem if I delete the first ports users (the not checked ones)?
because I don't have many others possibilities to open ports...

See you
Attached Images
File Type: jpg D-link Ports.jpg (68.6 KB, 2 views)

"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate" ALLOW, or DENY?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Mysterious Entourage Email Addy | Internet Security »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Connected but not connecting! Vicki87 Switcher Hangout 2 01-17-2009 05:36 AM
Not getting access to network though network is connected, Please help uday610 Internet, Networking, and Wireless 0 09-27-2008 08:22 PM
connected to network but not connected to the internet mifundum Internet, Networking, and Wireless 2 01-23-2008 04:54 PM
connected but not connected (LAN) LouH Switcher Hangout 4 10-08-2006 09:27 AM
It says I'm connected to the internet but also says I'm not?! salohcin OS X - Operating System 4 04-21-2006 03:37 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:02 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?