Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Mar 02, 2010
    Question Aperture 3.0 registration problem

    I installed a copy of Aperture 3.0 on my MBP running Mac OS X 10.6.2 from a friend instead of downloading the trial from Apple website. I decided then to install the trial one but the previous user registration information keeps coming up not allowing me to use the trial serial number I got from Apple.

    By mistake assuming I was installing the trial version of Aperture I completed the registration form and submitted to Apple I don't know if this info contains the serial number from my friend but definitely don't want to get him or myself in trouble.

    I deleted all plist files associated with Aperture but I cannot get the software to go through a fresh install and input the trial serial number

    Any ideas on how to get Aperture to do a clean install and not show the previous registration information?



  2. #2

    McYukon's Avatar
    Member Since
    May 14, 2009
    Near Whitehorse, Yukon
    2012 MBP i7 2.7 GHz 15" Matte - 16 GB RAM - 120 GB Intel SSD - 500 GB DataDoubler Mac OS 10.9
    Hi Marc,

    Move the following files on your desktop:
    "ProAppsSystemID" and "ApertureID" located in the following folder:

    Macintosh HD/Library/Application Support/ProApps/

    Try it again. If after that it works, you can delete the moved files from your desktop.
    Use the reputation system if a post helps you!
    Mac Forums IRC Channel - Help build it by hanging out with us
    The next sentence is true. The previous sentence is false.

  3. #3

    Member Since
    Mar 02, 2010
    Thanks a lot this did the trick



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Aperture 3 and Dropbox problem
    By dave.butterwort in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-2013, 08:42 AM
  2. Aperture 2 import problem
    By dlee58 in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2011, 12:18 AM
  3. Got some problem on my Aperture
    By vjump in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2007, 08:02 PM
  4. Problem with Aperture
    By hsk122 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 13
    Last Post: 12-22-2006, 04:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts