New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Video won't play


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
ThomasJohns

 
Member Since: Feb 12, 2010
Posts: 1
ThomasJohns is on a distinguished road

ThomasJohns is offline
Hello, can anyone help me with this please?

I am working on a brand new 13" macBook Pro, 2.53GHz. I Have installed the system software successfully plus FCP, Autodesk Cleaner and VLC.

Quicktime X comes with the install software and I can open .mov files in Quicktime with no problems. However, when I try to play a film clip on the internet (using Safari 4.0.4 or Firefox 3.6) I get told that I need Quicktime to view the movie, which of course I have.

I've tried various sites one of which is the apple trailers site (Apple - Movie Trailers) but always get the same message.

It seems like my browsers won't recognise that I have Quicktime already installed.

Can anyone help please?

Thank you
John
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,575
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Thread moved to more appropriate forum. Please read before posting in Rumors & Reports.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
bobtomay

 
bobtomay's Avatar
 
Member Since: Dec 22, 2006
Location: Texas, where else?
Posts: 25,043
bobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP 2.33 C2D 256 4GB, MBA 13" i7 1.8, MB 2.0 2GB, Nano 4th, 3GS, iPad 1

bobtomay is offline
They're playing here on mine. But did notice they're using QT 7 and not QT X that shipped with Snow Leopard.

Check in Applications / Utilities and see if you have QT 7 installed - I don't think SL installs it with a default installation.

If you don't have it installed, insert your OS X disc and open up the Optional Installs folder - start the Optional Installs.mpkg, go through that and install QT7. Let us know if that works for you.

I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Aperture 3 (doing the trial for kicks) | iPhoto Backup »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:59 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?