New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

bad company 2 on windows 7 flickering


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
butters149

 
Member Since: Oct 06, 2009
Posts: 80
butters149 is on a distinguished road

butters149 is offline
Hi,

is anyone else having trouble with bad company 2 with screen flickering in-game? I'm pretty sure its an OpenGL issue so what is the best driver to get?
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 40,970
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, Yosemite

chscag is offline
You didn't say which Mac you're using and what OS X version is loaded. Apple has just released an update to Boot Camp which must be installed from within Windows. Download and install the Boot Camp 3.1 update while in Windows 7. That will have the latest drivers for your video chipset. See if that helps.

Regards.
QUOTE Thanks
butters149

 
Member Since: Oct 06, 2009
Posts: 80
butters149 is on a distinguished road

butters149 is offline
I'm running it on windows 7 64bit.

My specs are:
mid 2009 macbook pro unibody
2.8 gigz duo core
9400m
9600m gt.
4gigz ddr3.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Problem with Mail - Gmail Mailbox stopped working | Help !!! MS Office '04 ( Excel ) Install w/ MS Office '08 already installed »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Running Windows on a Mac: A Switcher's Guide cwa107 Running Windows (or anything else) on your Mac 290 09-18-2014 03:51 PM
Restore after bad Windows install via Boot Camp cazmeron Running Windows (or anything else) on your Mac 1 12-01-2009 12:50 PM
Safari and Facebook Problems MrTissues OS X - Apps and Games 7 02-26-2009 06:01 PM
Windows 2003 File Server & Quark kegwell OS X - Operating System 0 01-15-2007 03:35 PM
Have to be SP2? joe.morgan Running Windows (or anything else) on your Mac 5 01-12-2007 11:11 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:06 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?