Results 1 to 5 of 5
  1. #1


    Member Since
    Feb 02, 2009
    Posts
    4
    Mac 'Mail' replying problem...
    I have had my MacBook for about 1.5 years now and it has always had this problem but it's really starting to bug me now.

    I use 'mail' as my email program...

    When i reply to some people's emails all previous replies / text below disappears. I have changed all possible settings in prefences but nothing makes a difference. Sometimes when i forward emails to people they receive a blank email. Its really difficult when trying to do a deal via email as you have to keep ALL corresponding emails rather than just the last received one that has all the replies below...

    Please please can someone help

  2. #2


    Member Since
    Mar 11, 2009
    Posts
    469
    You just have to turn quoting on. Mail -> Preferences -> Composing

  3. #3


    Member Since
    Feb 02, 2009
    Posts
    4
    As i said above... i have tried all the different settings in preferences.

    It only happens sometimes when replying to certain people. When i reply to some people (who work for the same company as me and therefore have the same email addresses) i can see whole replies / conversations... but other people (who i also work with and therefore have the same email addresses / server) i can see nothing!!!

    I don't get it... do i need to re-install mail? What do i do? :-S

  4. #4


    Member Since
    Mar 11, 2009
    Posts
    469
    As i said above... i have tried all the different settings in preferences.
    Famous last words...

    What happens when you highlight the body of the message you're replying to, and then hit Reply?

  5. #5


    Member Since
    Feb 02, 2009
    Posts
    4
    Nothing... still doesn't show up on replies.

    When i am writing my replies i can see all the below text but when they receive it there is nothing below.

    I run my hotmail account through mail (as i have several email addresses) and 98% of the time i don't have the problem with my hotmail account. Its mainly only with one of my accounts. Could it be the server? I bought this up with our hosting company and they said its nothing to do with them. They are not a big hosting company so i do get good personal help as opposed to a different person in a big company.

    I really hope someone can help...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-26-2012, 05:13 PM
  2. Random Mail probs when replying only
    By macsfornews in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2012, 05:03 PM
  3. HTML signatures in mac mail - replying
    By Helen999 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2012, 04:29 PM
  4. Mail - Signatures when replying
    By jam2000 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2010, 12:29 AM
  5. Mail.app - Replying/Forwarding HTML Attachments
    By greenz in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2007, 01:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •