New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

problems with Mail Application


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
JohnfromJersey

 
JohnfromJersey's Avatar
 
Member Since: Jun 16, 2009
Location: South Jersey
Posts: 13
JohnfromJersey is an unknown at this point
Mac Specs: Unfortunately a MacBookAir (which I hate)

JohnfromJersey is offline
I am receiving mail and sending it on my MobileMe (me.com) and my iPhone but I can't get any connection with my Mail (stamp icon) on my MacBook Pro on my XXXX@me.com account.

There is a triangle with an exclamation point in it next to my Inbox on my Mail app and also next to MobileMe (on the left hand side). Also, under On My Mac, there is a recover file folder with a #3 next to it and I cannot delete or see these mails.

Any help would be greatly appreciated!
QUOTE Thanks
TattooedMac

 
TattooedMac's Avatar
 
Member Since: May 19, 2009
Location: Waiting for a mate . . .
Posts: 7,727
TattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant futureTattooedMac has a brilliant future
Mac Specs: 21" iMac 2.9Ghz 10.9.4 13"MBP 2.9Ghz i7 Yosemite 10.10 ~ iPhone5 iOS 8 ~ iPad Mini iOS 8 ~ ATV3 6.1

TattooedMac is offline
Might not be a solution but i did read a post with similar problems a while ago and they had to click the Get Mail button twice to get a connection.
Cant remember if it was for .me account or not but that was there solution..

Probably dont need to ask but is Mail set up correctly on your MBP ??
Is this the only time it hasnt worked ?? Was it working before then just stopped getting a connection ??
As i said might not be your solution, just chucking ideas out there


All updates up to date??
Cheers

CogFrog Studio's ~ Photography, Apps and Web Development
Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
QUOTE Thanks
JohnfromJersey

 
JohnfromJersey's Avatar
 
Member Since: Jun 16, 2009
Location: South Jersey
Posts: 13
JohnfromJersey is an unknown at this point
Mac Specs: Unfortunately a MacBookAir (which I hate)

JohnfromJersey is offline
yeah, it has been working but then just stopped. no large files or anything jamming it up. yes, mail setup correctly as MobileMe does most of it for you. I am going to call Apple tomorrow. Called tonight and the guy had no idea. It was after 9pm EST so I guess it was just the Xmas help working the phones. LOL

Thanks anyway.
QUOTE Thanks
VegasGeorge

 
VegasGeorge's Avatar
 
Member Since: Sep 23, 2006
Location: Las Vegas, NV USA
Posts: 893
VegasGeorge is a jewel in the roughVegasGeorge is a jewel in the rough
Mac Specs: iMac, and Macbook Pro

VegasGeorge is offline
Did you just upgrade to Snow Leopard? When I did, I had go in and change settings in my mobileme Mail account. If you say "yes," I'll dig out the setting changes I made and post them for you.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Chipmunk interpreter | Entourage Date Preview Issue?? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Mail Problems sending attachments to PC Maureen OS X - Operating System 9 12-24-2010 01:19 PM
Mail application not working? ghsusaxa75 OS X - Apps and Games 0 09-24-2008 04:08 PM
Problems with Mail Towbar OS X - Apps and Games 0 06-17-2008 08:55 AM
Some questions about Mail application DaveS123 OS X - Apps and Games 4 08-15-2007 06:38 PM
Problems with mail and installation photogtp OS X - Operating System 0 05-10-2005 02:24 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:04 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?