New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

ssh problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
bluesunquake

 
Member Since: May 06, 2009
Location: Quebec, Canada
Posts: 1
bluesunquake is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro, 10.4.11

bluesunquake is offline
Hi all! I'm desperately hoping that you can help me out. I'm a Mac newbie, recently converted from Windows, and loving it. I have a MacBook Pro running OS X 10.4.11. I'm supposed to be working on my PhD at the moment, but haven't been able to login to my linux box in England for 4 days now! Argh!

I'm running ssh in an xterm window. The command is:
ssh -Y <myname>@<servername>

This has always worked before. It worked at my house last Thursday. On Friday I went to my mother's house for the weekend. It worked there. When I returned home on Sunday, it had stopped working. The error message is: ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host

I've contacted the network admin in England. He says it must be on my end. I deleted my .ssh directory. I removed all my caches. I called my isp and asked if they'd changed any firewall settings. I read all kinds of things online about ssh. I made a new test account and tried to connect from there. No dice.

When I run ssh -v -v -v I get:

ssh -v -v -v -Y <myname>@<servername>
OpenSSH_5.1p1, OpenSSL 0.9.7l 28 Sep 2006
debug1: Reading configuration data /etc/ssh_config
debug2: ssh_connect: needpriv 0
debug1: Connecting to <servername> [server] port 22.
debug1: Connection established.
debug1: identity file /Users/<myname>/.ssh/identity type -1
debug1: identity file /Users/<myname>/.ssh/id_rsa type -1
debug1: identity file /Users/<myname>/.ssh/id_dsa type -1
ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host

Anyone have any ideas? Thanks in advance!!
QUOTE Thanks
kousik

 
kousik's Avatar
 
Member Since: May 04, 2009
Posts: 21
kousik is on a distinguished road
Mac Specs: Model: Macbook; Processor: Intel Core 2 Duo (2.4GHz); RAM: 2GB (DDR3); Video memory: 256MB

kousik is offline
Looks like something is wrong on the server side. Have a look at this (they have the same problem):
ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host - LinuxQuestions.org

Try connecting from a different machine and if it does not work I'd suggest ask the admin to check on the /var/ directory on the server as pointed out in the above post.

System specs: (1) 13" Macbook Aluminum Unibody (OSX 10.5.8, Darwin 9.8.0, Intel Core2 duo 2.4GHz, 2GB 1067MHz DDR3 RAM, NVIDIA GeForce 9400M) (2) Dell Inspiron 6000 (Intel Pentium M 1.8GHz, 2GB DDR2 SDRAM) -- triple booting with Puppy Linux 4.31, Kubuntu 9.10 and Windows XP Home.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Real audio player alternative | Word 2008 - Set page one (pg #) to be on third page »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problem With Keyboard...... mmcltd OS X - Operating System 4 02-02-2010 06:47 PM
Microsoft Messenger Problem millenium_spike OS X - Apps and Games 4 09-16-2008 01:11 AM
SSH with Apple Airport Extreme Base Station NoFun Internet, Networking, and Wireless 0 03-07-2008 10:28 AM
SSH problem The Physicist Internet, Networking, and Wireless 4 02-18-2008 04:26 PM
Problem with ethernet board after installing RAM and upgrading from 10.2.8 to 10.3.5 ydonofrio Apple Desktops 4 02-11-2008 07:16 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:25 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?