New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

YouTube problem...


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
joesonaplane

 
joesonaplane's Avatar
 
Member Since: Sep 20, 2008
Posts: 28
joesonaplane is on a distinguished road

joesonaplane is offline
I'm not sure if this is a problem with my Mac, but whenever I log into YouTube, after a while something strange happens and i end up with a screen like this.

http://i41.tinypic.com/99e5ww.png

It goes back to normal after a while, but this is still a major annoyance because it comes back every few pages and I have a lot of stuff to do on YouTube.

Any help appreciated
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« entourage email | having problems scanning with Office 2008 »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problem With Keyboard...... mmcltd OS X - Operating System 4 02-02-2010 06:47 PM
Trouble ripping YouTube videos - problem with Leopard? Frogbert14 Movies and Video 11 03-21-2009 04:24 PM
Microsoft Messenger Problem millenium_spike OS X - Apps and Games 4 09-16-2008 01:11 AM
Problem Darwin Server + VLC nanaki Web Design and Hosting 0 03-13-2008 07:27 AM
Problem with ethernet board after installing RAM and upgrading from 10.2.8 to 10.3.5 ydonofrio Apple Desktops 4 02-11-2008 07:16 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:50 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?