New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

plug ins and all


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
scooter4n

 
Member Since: Jan 29, 2009
Posts: 9
scooter4n is on a distinguished road

scooter4n is offline
Im new to this mac thing.
In some sites I ant open ether picture or some sort of flash or what ever. But I cant figure out what is it im missing.
Is there a tool that I can install that can tell me what Im missing, so I can find it and install it?

Thanks
QUOTE Thanks
lovebubest@sbcg

 
lovebubest@sbcg's Avatar
 
Member Since: Feb 12, 2009
Posts: 28
lovebubest@sbcg is on a distinguished road

lovebubest@sbcg is offline
What web browser are you using? Anyway, in order for you to play flash movie in web, you need to have adobe flash player. You can download it from Adobe. Also, for picture, check the preferences to see if you have block the pictures from unsecure website.

Don't Worry! Be Happy!
iMAC Intel 4GB 3.06GHz /OS version 10.5.6
Powerbook 17" G4 1.5GHz /OS version 10.3.9
QUOTE Thanks
dropnshopn

 
Member Since: Jan 09, 2011
Posts: 1
dropnshopn is on a distinguished road

dropnshopn is offline
Im new to the mac thing too and am having the same "missing plug in" problem.....I checked my preferences and cannot find the "block pictures from insecure website" box you're talking about - ideas? All I know, is I cannot view brochures, catalogues and often pics.....I have installed adobe flash.....still no luck. Grateful for any assistancel
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Clean install to Imac | "Open in Dashboard" feature isn't working »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:57 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?