New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

iPhoto '09 Bug?


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
PROcedures

 
PROcedures's Avatar
 
Member Since: Jun 26, 2008
Location: Detroit, MI
Posts: 12
PROcedures is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro-2.4 GHz, 256 MB Video, 4 GB Ram, 250 Gig HD. 1TB Firewire E-HD, 22' HP Monitor.

PROcedures is offline
I made the upgrade to iLife, and I'm completely in love with iPhoto '09. I'm very particular about how my images look and are organized, with that being said I tried editing a few within iPhoto instead of booting up Photoshop. When I click an image and then choose "edit", and then click "adjust", I can mess with the image until I try to close the adjustment window when iPhoto closes entirely. Also in order for me to get to that editing screen in the first place, I need to click my photo while in grid view, because if I view a photo in the larger view and click edit, iPhoto crashes. Any fixes, experiences, suggestions?
Thanks,


Mike
QUOTE Thanks
PROcedures

 
PROcedures's Avatar
 
Member Since: Jun 26, 2008
Location: Detroit, MI
Posts: 12
PROcedures is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro-2.4 GHz, 256 MB Video, 4 GB Ram, 250 Gig HD. 1TB Firewire E-HD, 22' HP Monitor.

PROcedures is offline
TTT, anyone? Any input would be awesome. Thanks!
QUOTE Thanks
PROcedures

 
PROcedures's Avatar
 
Member Since: Jun 26, 2008
Location: Detroit, MI
Posts: 12
PROcedures is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro-2.4 GHz, 256 MB Video, 4 GB Ram, 250 Gig HD. 1TB Firewire E-HD, 22' HP Monitor.

PROcedures is offline
Ya I completely understand, that bug happens all the time. Come on seriously, are these forums dead? This bug is annoying as heck.
QUOTE Thanks
MACyMouse

 
MACyMouse's Avatar
 
Member Since: Oct 25, 2004
Location: Australia (American born)
Posts: 710
MACyMouse has a spectacular aura about
Mac Specs: MBP 15" 2006 | 2011 21.5in iMac-1tb-i5-12gig | iPhone 3gs

MACyMouse is offline
I don't get any answers on here either PRO... I'm STILL waiting on a question I asked about a week ago.... sorry you have to wait too. I tend to google search my questions instead of coming here.
QUOTE Thanks
fyrman22

 
fyrman22's Avatar
 
Member Since: Jan 25, 2005
Location: WPB,FL
Posts: 631
fyrman22 has a spectacular aura about
Mac Specs: MacBook Pro, Mac Mini, TV, iPhone, Nano

fyrman22 is offline
I'm running iLife 09 on both of my machines. I havent had any similar issues. Have you installed any third party ram? maybe try it without it installed. Just a thought. Have you had a lot of other apps crashing? These forums definitely arent dead maybe just no one else is experiencing this and arent sure how to fix it.

QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,435
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
You have to understand that iLife '09 is pretty new, not everyone has it yet - and sometimes people may experience the same bug and are just as perplexed as you.

With that said, I just installed iLife '09 today and haven't had the same problem. If it continues, I would recommend reinstalling or running some maintenance tasks in a program like Onyx.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Can I delete iMovie? | games wont work »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Re-occuring iPhoto error message... Any advice? mrsmitty13 OS X - Apps and Games 5 05-31-2011 07:16 AM
iPhoto Usage Tips, Tricks, suggestions?? m021478 Images, Graphic Design, and Digital Photography 2 01-15-2011 07:08 PM
Photoshop Elements 6 & iPhoto 08 Northants Rob OS X - Apps and Games 2 06-19-2009 10:31 AM
iphoto bug huffstar Images, Graphic Design, and Digital Photography 0 05-27-2007 07:03 PM
IPhoto ANNOYANCES! I hate it!!!!!! MacNewbie OS X - Apps and Games 20 04-17-2007 10:08 AM

All times are GMT -4. The time now is 08:52 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?