New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

MS Office - entourage 2004 and exchange


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
gdestiny
Guest
 
Posts: n/a

anyone have any experience connecting entourage to an exchange server?

i can't get it to connect. i know our exchange servers's name / IP. we are using W2K server AD, so i know my login name and domain.

i enter all that info into entourage's exchange account setting and it still shows not connected. since it doesn't give me any kind of error message, i'm not sure where to troubleshoot.
QUOTE Thanks
Morgan19

 
Member Since: Apr 08, 2004
Posts: 129
Morgan19 is on a distinguished road

Morgan19 is offline
Quote:
Originally Posted by gdestiny
anyone have any experience connecting entourage to an exchange server?

i can't get it to connect. i know our exchange servers's name / IP. we are using W2K server AD, so i know my login name and domain.

i enter all that info into entourage's exchange account setting and it still shows not connected. since it doesn't give me any kind of error message, i'm not sure where to troubleshoot.
I'm working with Entourage 2004 and an Exchange server. When you're setting up your account in Entourage, did you choose New > Exchange > Configure Manually? Account name and ID'll probably be the first half of your email, the domain is just the domain name (no .com or anything), and I'm using the actual IP address for the Exchange server as trying anything else tended not to work.

Does that help at all...?

m19
QUOTE Thanks
gdestiny
Guest
 
Posts: n/a

Quote:
Originally Posted by Morgan19
I'm working with Entourage 2004 and an Exchange server. When you're setting up your account in Entourage, did you choose New > Exchange > Configure Manually? Account name and ID'll probably be the first half of your email, the domain is just the domain name (no .com or anything), and I'm using the actual IP address for the Exchange server as trying anything else tended not to work.

Does that help at all...?

m19
yeah, i did the manual configuration.

i entered my W2K server login name as my account ID. and listed my W2K server domain in the Domain: field. am also using our exchange 5.5 server IP address. but i still get not connected.

do i need to do anything in the advanced or security tabs?
QUOTE Thanks
Ethrinil

 
Member Since: May 22, 2008
Posts: 3
Ethrinil is on a distinguished road

Ethrinil is offline
That is exactly what my issue is. If anyone could give me a us a hand or at least point us in the right direction, that would be great!!!!!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« OSX Mail or Mozilla Thunderbird? | Running onyx »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:57 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?