Results 1 to 8 of 8
  1. #1


    Member Since
    Nov 08, 2008
    Location
    Canada
    Posts
    5
    Specs:
    1.83GHz Intel Core Duo MacBook 2GB RAM OS X v10.5.5
    Multiple browsers, same problem
    firefox 3 was responding so i uninstalled it, installed it again. multiple times. after a restart, even. i would have to force quit each time. most of the time it would bring up "send to apple" window. does this mean the force quit failed?

    i uninstalled a second time, this time with the 3.1 beta version. still no success.

    in desperation, i took up camino 1.6.4 hoping it would work. but it didn't.

    safari is still a-ok. but i don't know where to start finding a solution.


    edit: well, camino works after all. but it takes a good five minutes before a browser window appears. perhaps i'll re-test firefox for the same problem. maybe it will make more sense then, too.

  2. #2

    harryb2448's Avatar
    Member Since
    Nov 28, 2007
    Location
    Nambucca Heads Australia
    Posts
    21,180
    Specs:
    27" 5K iMac, 3.3GHz, 256GB Flash Storge, 16GB memory and OS X.11.3.
    You do not give the OS. Is it Leopard and if so running latest updated version X.5.5? Does the machine have any maintenance utilities running over it to clean caches etc such as Onyx, macJanitor, Leopard Cache Cleaner, Macaroni?

  3. #3


    Member Since
    Nov 08, 2008
    Location
    Canada
    Posts
    5
    Specs:
    1.83GHz Intel Core Duo MacBook 2GB RAM OS X v10.5.5
    latests updates of leopard. no maintenance utilities running over it at all.

    i ran firefox again. it does run, but will not respond until the browser window appears. the browser window appears only after ten minutes.

  4. #4

    Aptmunich's Avatar
    Member Since
    Mar 09, 2004
    Location
    Munich
    Posts
    9,073
    Specs:
    Aluminium Macbook 2.4 Ghz 4GB RAM, SSD 24" Samsung Display, iPhone 4, iPad 2
    You say you've "uninstalled" Firefox a few times. Did you delete all the App Support, Cache and preference files as well? If you've just been trashing the application itself, there's a good chance that whatever was causing the issue is still there.

  5. #5

    harryb2448's Avatar
    Member Since
    Nov 28, 2007
    Location
    Nambucca Heads Australia
    Posts
    21,180
    Specs:
    27" 5K iMac, 3.3GHz, 256GB Flash Storge, 16GB memory and OS X.11.3.
    Download and set up AppTrap from here. When an application is moved to the trash. all ancillary files are also deleted.

    AppTrap

  6. #6


    Member Since
    Nov 08, 2008
    Location
    Canada
    Posts
    5
    Specs:
    1.83GHz Intel Core Duo MacBook 2GB RAM OS X v10.5.5
    i used apptrap to delete all associated files as well. no difference.

  7. #7


    Member Since
    Nov 08, 2008
    Location
    Canada
    Posts
    5
    Specs:
    1.83GHz Intel Core Duo MacBook 2GB RAM OS X v10.5.5
    well, after some more failed attempts (repairing disk permissions, etc) i did install onyx and ran weekly and monthly scripts, and deleted all cache. all is good now. thank you?

  8. #8

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,760
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPhone 3GS Note 8!
    Good job. Glad that worked for you. Thanks for coming back and letting everyone know what finally solved the issue as it will help someone else in the future!

    If you ever have any other issues, be sure to ask and we will do our best to help!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Multiple macs, multiple users, multiple IPhones, IPods
    By Bonstrick in forum OS X - Operating System
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2015, 10:01 PM
  2. Problem in viewing Facebook in all browsers
    By 0020018073 in forum Switcher Hangout
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2012, 05:22 AM
  3. Bold font problem in web browsers
    By keiran.smart in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2011, 05:41 PM
  4. Problem posting with other browsers on the iPad
    By IvanLasston in forum iPad Hardware and Accessories
    Replies: 4
    Last Post: 11-06-2010, 10:07 AM
  5. Safari opens multiple browsers
    By discoveryonline in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-2010, 03:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •