New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Photobooth - No image screen


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
deuce0515

 
Member Since: Jan 14, 2008
Posts: 3
deuce0515 is on a distinguished road

deuce0515 is offline
When I open photo booth, the program bar at the top opens, I get the green light from the built in camera, but I get no window/image showing me what the camera is actually seeing. Further, I can click take picture from the menu bar or by hitting command-t, and the countdown runs and I get a white flash, even after the shutter sound I get no image of what the camera took a picture of. Basically, photo booth seems to be taking a picture, but I get no actual window showing me anything.

Note- the camera operates normally when using it in system preferences in the accounts section and with IChat.

I am brand new Mac user so please keep information, suggestions, and solutions dumbed down...thanks!
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,636
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
NOTE: Thread moved to appropriate forum. Not just anything goes in Anything Goes

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Crashing Of Safari If I Go To a Flash Intensive Website | Vuze »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
prob with iTunes and second screen eliehass Switcher Hangout 9 05-26-2014 12:08 PM
iPhone screen Khaiyrah iPhone Hardware and Accessories 5 02-21-2008 02:41 PM
ibook screen question ghisleni@msu.ed Apple Notebooks 3 05-18-2006 08:29 AM
iMac screen trouble coinbow Apple Desktops 3 09-16-2005 05:38 PM
Image rotation destroys EXIF info -- help! djmitch Images, Graphic Design, and Digital Photography 5 09-10-2005 07:52 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:04 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?