New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

MacBook - Problems using Hexus website


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Million

 
Member Since: Sep 15, 2008
Location: Cardiff
Posts: 5
Million is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook (1gb RAM, 160gb HDD)

Million is offline
Hi all,

I've just received my new macbook, and it's my first mac, so i'm having to learn fast! I'm getting used to it all OK, but I have a problem with the forums on Hexus.net. When I login to Hexus, I get the usual 'you are being redirected' screen, but when it refreshes I'm not logged in.

One thing that might shed some light on what's up, I'm using a university wireless network, and one of my friends also here suggested that it might be giving me problems because the website does not start with www. I don't know if this is relevant.

Thanks for reading!
Max
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 41,387
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, Yosemite

chscag is offline
I just tested the site as a guest and everything seems to be working OK. There may be some difficulty with your logon name and password. It's probably best to post your question to one of the forum moderators and ask for assistance. I don't believe the URL has anything to do with it.

http://forums.hexus.net/

As you can see, it uses the standard http://

Regards.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Parallels | Mac Virus/Spyware query... »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problems Setting Up Website on .mac surfoptionrider Web Design and Hosting 2 05-03-2008 05:18 AM
Having trouble downloading mp3s from website pilesar Music, Audio, and Podcasting 3 04-15-2008 05:58 PM
Printing Problems with mac imme Switcher Hangout 15 04-13-2008 12:43 PM
problems with Leopard mass0234 OS X - Operating System 6 04-02-2008 08:28 PM
Problems with MBP and Apple Adiversion Apple Notebooks 9 08-11-2006 03:07 AM

All times are GMT -4. The time now is 12:02 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?