New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Firefox 3 and vBulletin Boards Help?


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
KiwiJenn

 
KiwiJenn's Avatar
 
Member Since: Nov 18, 2007
Location: Auckland, NEW ZEALAND
Posts: 281
KiwiJenn will become famous soon enough
Mac Specs: iMac = 20-inch, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB RAM, 320GB HD, Leopard. iPod Nano = 4GB, Silver

KiwiJenn is offline
I upgraded to Firefox 3 the other week and I noticed that the 'Quick Reply' just sits there after I hit Post Quick Reply on two vBulletin Boards I use, so I'm guessing it maybe affecting all vBulletin forums? I also can't edit any posts on these boards wither so I have to use Safari

If I want to post on my vBulletin Board or on my friends board, I have to do this......Go to 'Go Advanced' mode then post it and it works.

But I have come here and done a reply post before this post and notice Firefox doesn't have the above problem with 'Quick Reply'.

Does anyone here know what's happening, it maybe the vBulletin Boards I'm using as they both on the same server.

thanks
QUOTE Thanks
INTELligent

 
Member Since: Jan 30, 2008
Location: Close to nowhere, far from anywhere
Posts: 104
INTELligent can only hope to improve
Mac Specs: Mac Mini

INTELligent is offline
Quote:
Originally Posted by KiwiJenn View Post
I upgraded to Firefox 3 the other week and I noticed that the 'Quick Reply' just sits there after I hit Post Quick Reply on two vBulletin Boards I use, so I'm guessing it maybe affecting all vBulletin forums? I also can't edit any posts on these boards wither so I have to use Safari

If I want to post on my vBulletin Board or on my friends board, I have to do this......Go to 'Go Advanced' mode then post it and it works.

But I have come here and done a reply post before this post and notice Firefox doesn't have the above problem with 'Quick Reply'.

Does anyone here know what's happening, it maybe the vBulletin Boards I'm using as they both on the same server.

thanks
The code for vBulletin is 'set in stone', so Mozilla will have to conform to it. But, you seem to say that it worked in FF2, right? Right now, it just sounds like a minor oversight by Mozilla and the best you could do is wait on an update.
QUOTE Thanks
KiwiJenn

 
KiwiJenn's Avatar
 
Member Since: Nov 18, 2007
Location: Auckland, NEW ZEALAND
Posts: 281
KiwiJenn will become famous soon enough
Mac Specs: iMac = 20-inch, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB RAM, 320GB HD, Leopard. iPod Nano = 4GB, Silver

KiwiJenn is offline
Yea using Quick Reply on the two vBulletin boards via Firefox 2 was fine. I have another board member having the same problems as me and he's using IE (he has windows pc) to post on the two boards.
QUOTE Thanks
mudpuppy

 
mudpuppy's Avatar
 
Member Since: Mar 08, 2008
Location: Roanoke, VA
Posts: 68
mudpuppy is on a distinguished road
Mac Specs: Macbook Air, Dell Inspiron 9400

mudpuppy is offline
I just tried it on another board and it works for me.
QUOTE Thanks
KiwiJenn

 
KiwiJenn's Avatar
 
Member Since: Nov 18, 2007
Location: Auckland, NEW ZEALAND
Posts: 281
KiwiJenn will become famous soon enough
Mac Specs: iMac = 20-inch, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB RAM, 320GB HD, Leopard. iPod Nano = 4GB, Silver

KiwiJenn is offline
humm weird. I wonder if my board and my friends boards needs updating or does that not matter?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« App to pull photos from camera?? | Restoring Address Book Contacts HELP!!! »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Camino and vBulletin login problem antizero OS X - Apps and Games 1 10-10-2006 12:07 PM
Upgrade to vBulletin 3 Emrys News and Community Announcements 5 06-16-2003 07:32 AM
Conversion to vBulletin Emrys News and Community Announcements 0 05-04-2003 11:54 PM
Switch to vBulletin Emrys Community Suggestions and Feedback 19 03-12-2003 09:29 PM
Upgraded to latest vBulletin - v2.2.9 Emrys News and Community Announcements 0 11-30-2002 12:50 PM

All times are GMT -4. The time now is 09:21 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?