New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
OS X - Apps and Games Discussion of applications and games available for Mac OS X.

Adobe Flashplayer troubles- no sound/bad video


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
NAR84

 
Member Since: Jun 07, 2008
Posts: 1
NAR84 is on a distinguished road

NAR84 is offline
I have a PowerBook G4. I didn't install or uninstall any software or do anything to my computer lately. Then yesterday, I couldn't watch anything on youtube, etc. There is no sound and the video runs for 2 seconds then stops. If I move the video along, it will only play in 2 second increments but still no sound. I tried to uninstall Adobe flashplayer but I got the following error message: "1<BaseInstaller><CarbonLib><CFMPriv_CarbonSound>< >". I got the same thing if I tried to install it also. I checked my Audio Output and it's fine, set to 44100Hz.

I have no idea what to do, I can't watch or hear anything online. I don't even know what the error is referring to in terms of what to do to fix it. I appreciate any advice.

QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Any free MP3 cutters to make ringtones? | Flash audio not working. Help? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
video card troubles matthew Apple Desktops 3 12-13-2005 03:53 AM

All times are GMT -4. The time now is 09:11 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?