Results 1 to 3 of 3
  1. #1


    Member Since
    Jun 01, 2008
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    16
    Specs:
    iMac 2.4ghz / Lion; MBPro 2009; iPhone 4S; iPad 2
    Parallels - XP video corruption
    About half the time, when I boot up WinXP in Parallels 3.0 or return to the paused virtual machine running XP, capturing the mouse results in very flaky video behaviour - mouse & dialogue box 'echoes'. The only cure is to release the mouse, minimize parallels, and go make a cup of coffee until it rights itself.

    Any troubleshooting advice on this? It would be much appreciated.

    Thanks


    Running Leopard 10.5.3 on 2.4 ghz iMac - 3GB memory.

  2. #2

    mrplow's Avatar
    Member Since
    Oct 01, 2007
    Location
    UK
    Posts
    6,916
    Specs:
    27" iMac i7 (2011) 10.11, Mac Mini i5 (2014), iPhone6s, Apple Watch, iPad Pro 9.7, AppleTV (4)
    I'd be worth re-installing the Parallels Tools to start with and then maybe allocate a little more memory to the virtual machine.

  3. #3


    Member Since
    Jun 01, 2008
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    16
    Specs:
    iMac 2.4ghz / Lion; MBPro 2009; iPhone 4S; iPad 2
    Thanks - I'll try that when I have the time. I wonder if it's OK to increase the video 'RAM' allocated by Parallels to the virtual machine?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Video driver for Parallels
    By pmwoodward in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2011, 08:38 PM
  2. S-Video problem with Parallels Windows XP
    By Scopegeek in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 2
    Last Post: 11-13-2009, 02:27 PM
  3. Video Corruption
    By RGertner in forum OS X - Operating System
    Replies: 4
    Last Post: 05-17-2009, 01:30 PM
  4. Bootcamp & Windows XP video corruption
    By Harkonenn in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2009, 04:20 PM
  5. no video: parallels + fredoria linux
    By jah in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2007, 10:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •