Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   OS X - Apps and Games (http://www.mac-forums.com/forums/os-x-apps-games/)
-   -   Safari video support? (http://www.mac-forums.com/forums/os-x-apps-games/103960-safari-video-support.html)

ogacon 04-08-2008 12:08 AM

Safari video support?
 
Does Safari allow for video support? Or is my computer just being dumb... I can't watch these videos. www.southparkstudios.com Can anyone else bring up a full episode?
(Maybe cause I'm using a windows version of it?)

AlyciaAnimation 04-08-2008 02:08 AM

Works fine for me. Do you have the latest Flash Player installed? I guess it's 9.0.115.0.

http://www.macromedia.com/software/flash/about/

That should tell you what version you have.

ogacon 04-11-2008 09:37 PM

Alright... I updated it a few days ago and it still didn't work :\ It says I'm passed the version I need now, I'm at like 214, instead of 115 or whatever it was. You get the point. Is there some issue with safari and flash video?
Thanks!
-Connor

dtravis7 04-11-2008 10:09 PM

You are using Safari 3.1 on Windows correct?

Those videos play fine on my 10.5 Mac. I will check Safari on my XP system later and get back to you.

ogacon 04-11-2008 10:14 PM

Yes. Version 3.1 (525.13.3)

From adobe site.
Quote:

You have version 9,0,124,0 installed
Thanks :)

dtravis7 04-11-2008 10:36 PM

Tried it both with Safari 3.1 and latest WebKit build on XP SP2 on my AMD 64 system and all the videos there play fine. Not sure what is up.

Since they are using Flash I am wondering if it's something do with your version of Flash. Only thing I can think of right now.

ogacon 04-11-2008 10:48 PM

Probably cause I'm on Vista... most worthless thing to ever be on a computer. Where is my Commodore 64...

dtravis7 04-11-2008 10:50 PM

Quote:

Originally Posted by ogacon (Post 633580)
Probably cause I'm on Vista... most worthless thing to ever be on a computer. Where is my Commodore 64...

I still have my Commodore 64. Still works. I have it stored away in the original box!! :D

Yeah it could be Vista. I will check with a friend with Vista and have him try that site.

ogacon 04-11-2008 10:54 PM

I can go to other sites to watch them... but I'd rather have the better quality and such. And the 10 second commercials don't bother me, I'd rather increase traffic to that site so it stays up as it is just a beta site ;) I can always run them in IE, but I'm trying to not need to run/want to run two different browsers based on what I'm doing :\


All times are GMT -4. The time now is 08:01 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.