Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Tesla760's Avatar
    Member Since
    Feb 21, 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    36
    Specs:
    White MacBook 2.4GHz - 2GB Ram - 160GB - 8x Super Drive
    Unhappy Internet is working VERY slowww.....
    Well both my Safari and Firefox is working wayyyy too slow. I actually timed how long it takes to load up mac forums front page after my internet starts up (google homepage). Safari took 1 minute and 49 seconds. Firefox took 58 seconds. Each page I go to takes this long or longer, no joke. It use to take me just a few seconds to have mac forums fully loaded. I had a friend over with his macbook, older than mine, slower processor and less ram than me, his internet speed blew mine away, on my own network!! So i know for sure something is wrong with my computer. It is less than a month old. I am new to mac so I dont know exactly what is wrong and my friend could not figure it out either. I am having a bachelor party in about a month and 2 of my cousins were at my house on my computer looking for certain "girls" for my bachelor party, I am thinking maybe thats what messed something up?? I don't know. Any help would be great. Oh, and I also did a speed test and that is running fine aswell, my DL and UL speed is above average.

    Thanks
    -Nick

  2. #2

    JohnTheMacGeek's Avatar
    Member Since
    Feb 05, 2008
    Location
    Alabama
    Posts
    874
    Specs:
    Mid 2009 MacBook Pro  Mid 2007 iMac  4G iPod Touch  iPhone 4S  iPad
    Are any other pages slow to load or just the m-f page?

  3. #3

    Tesla760's Avatar
    Member Since
    Feb 21, 2008
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    36
    Specs:
    White MacBook 2.4GHz - 2GB Ram - 160GB - 8x Super Drive
    everything is slow to load.. Internet is just very very slow... should I use some kind of cleanup program??

  4. #4

    harryb2448's Avatar
    Member Since
    Nov 28, 2007
    Location
    Nambucca Heads Australia
    Posts
    21,212
    Specs:
    27" 5K iMac, 3.3GHz, 256GB Flash Storge, 16GB memory and OS X.11.3.
    Download Onyx and clean caches and run maintenance programs for starters.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-26-2012, 03:33 AM
  2. HELP!!! internet not working
    By c1688 in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 3
    Last Post: 04-24-2011, 03:12 PM
  3. MBP Slowww drop down menus
    By darbaugh in forum OS X - Operating System
    Replies: 6
    Last Post: 01-26-2010, 04:29 PM
  4. [XP] SLOWWW wireless
    By Perad in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2008, 02:36 PM
  5. Internet working, but AIM, ICHAT, ITUNES...(INTERNET RELATED PROGRAMS CANNOT LOG IN)
    By Justincredible in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2007, 03:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •