Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Derek McNelly's Avatar
    Member Since
    Feb 04, 2008
    Location
    Center Line, Michigan
    Posts
    1,587
    Specs:
    MacBook Pro 15" - 2.3 GHz Quad i7- 8GB RAM - 750GB Hybrid HD - OS X 10.8
    Video not showing up in Quicktime.
    Whenever I go to play a video file in QT, nothing shows up, but the audio works fine.

    The videos will play in iTunes, but I'd prefer that they play in the player.

    Is there anyway to fix this?
    MacBook Pro 2.3 GHz Quad i7 - 8GB RAM - 750GB HHD - OS X 10.8
    MacBook 2.0 GHz Core 2 Duo - 4 GB RAM - 320 GB HDD - OS X 10.6

    MoTM February 2009

  2. #2


    Member Since
    Apr 28, 2006
    Posts
    2,542
    Specs:
    iMac Core Duo 20", iBook G4, iPhone 8GB :)
    I assume you have installed Perian codecs?

  3. #3

    Derek McNelly's Avatar
    Member Since
    Feb 04, 2008
    Location
    Center Line, Michigan
    Posts
    1,587
    Specs:
    MacBook Pro 15" - 2.3 GHz Quad i7- 8GB RAM - 750GB Hybrid HD - OS X 10.8
    Yep. Flip4Mac, Perian, anything I could get.

    Odd thing is, it won't even play movies I made with iMovie anymore.
    MacBook Pro 2.3 GHz Quad i7 - 8GB RAM - 750GB HHD - OS X 10.8
    MacBook 2.0 GHz Core 2 Duo - 4 GB RAM - 320 GB HDD - OS X 10.6

    MoTM February 2009

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Quicktime not showing playback rate
    By Chris.Morgan in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 6
    Last Post: 11-24-2014, 01:47 PM
  2. Playing a video without showing controls
    By roadogz in forum Movies and Video
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2012, 02:26 AM
  3. No Video showing in Mpeg Streamclip
    By Carmasclar in forum Movies and Video
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2011, 12:50 PM
  4. quicktime video help
    By thismirage in forum Switcher Hangout
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2009, 07:35 PM
  5. Convert video to iPod format QUICKTIME -- audio video not in sync
    By mrjoshyman in forum iPod Hardware and Accessories
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2007, 01:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •