Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Mar 30, 2006
    Problem mounting an ISO

    I just downloaded a .ISO file and when I click to mount it I get a "failed to mount" error message with the explanation "no mountable file systems."

    Is there just something wrong with the file?

  2. #2

    Kevriano's Avatar
    Member Since
    Jul 02, 2006
    Crawley, England
    20" Intel iMac 2.4 Ghz/3G Ram/320HD, Snow Leopard. PBook G4, 1.5Ghz/1.5 Ram/250 HD, Leopard 10.5.6.
    Try my custom Mac Forums Search Engine: Mac Forums Google Search

    Please use the reputation system if you consider any help given useful (it's the little ✓/✘ on the left <---)

  3. #3

    vansmith's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2008
    2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)
    What is that an image of?

    Give this a read.
    Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
    M-F Blog :: Write for the blog
    Writing a Quality Post

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mounting Iso in Windows 8.1 in Parallels Issue
    By choithew in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2015, 12:57 AM
  2. install Windows 7 Ultimate on bootcamp, SP1 ISO is okay as the ISO image?
    By tamaras82 in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2012, 10:52 AM
  3. mounting ISO files
    By mac attak in forum Switcher Hangout
    Replies: 6
    Last Post: 06-15-2009, 01:12 PM
  4. Mounting .Iso's
    By GarlandM in forum OS X - Operating System
    Replies: 6
    Last Post: 08-18-2007, 01:41 AM
  5. ISO recognition problem
    By BrenMyster in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2007, 05:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts