Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Line In Sound problems
    Recently I have been trying to capture video through my MAC G4, I am using analog not DV. I connected everything and the video comes through just fine. But everytime I try to set the sound (line in) the sound stops but the video comes out fine and keeps on going. The programs dont work on OSX but they work on OS9...

    Please help!


  2. #2

    witeshark's Avatar
    Member Since
    Mar 09, 2004
    Miami FL
    G4 1Ghz OS X 10.4.7
    Maybe this article will help - as my first guess is OS X doesn't like analog stuff...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mac's Line-in Built-in Input Sound not working
    By Faruzons in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2010, 12:52 PM
  2. Line In (Sound input) has dissapeared ! :(
    By femios in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2009, 06:02 AM
  3. G5 No Sound, Using Line Out
    By Wayne Downey in forum Apple Desktops
    Replies: 3
    Last Post: 03-23-2009, 09:06 PM
  4. no sound from line-in
    By bcamp929 in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2006, 06:57 PM
  5. letting sound pass through LINE-IN?
    By MadSkillzMan in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 3
    Last Post: 09-25-2005, 08:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts