Results 1 to 2 of 2
  1. #1


    Member Since
    Apr 29, 2012
    Posts
    2
    Unhappy 2011 MBP i7, Apogee One, MXL condenser mic - Stops laying down audio after a measure
    I don't have this problem when plugging in a guitar or bass to the Apogee unit, but only with the mic.

    The breakout cable and the usb connections and physically fine, and my MBP has no known issues.

    Any clue why this happens? I'll restart finder, close open apps, restart the system, etc, but no dice.

    HALP!!!

  2. #2


    Member Since
    Apr 29, 2012
    Posts
    2
    Upon experimentation, the apogees built in mic doesn't cause the same break in audio when recording.

    There seems to be a problem associated with the mic.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Recording Podcast interview with condenser mic
    By Hauntcast in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2011, 06:00 PM
  2. 2011 MBP HDMI Audio Out Issues
    By brass in forum Apple Notebooks
    Replies: 6
    Last Post: 06-19-2011, 08:27 AM
  3. Using Garageband with a USB condenser MIc......?
    By JayUrb in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-2011, 06:09 AM
  4. No Input Signal From Apogee One Internal Mic
    By junglejem in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2011, 05:16 PM
  5. how can i get my apogee duet + usb mic to multitrack-record on garageband?
    By dinosan in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2010, 02:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •