Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   Music, Audio, and Podcasting (http://www.mac-forums.com/forums/music-audio-podcasting/)
-   -   'shared library error' message in Pro Tools (http://www.mac-forums.com/forums/music-audio-podcasting/228023-shared-library-error-message-pro-tools.html)

JAValentino 01-30-2011 07:57 AM

'shared library error' message in Pro Tools
 
Hello,

I am trying to open a Pro Tools session but keep getting this error message:
shared library error. "3<Pro Tools PPC dbg><DAE><DSI><DsiWriteHostRegister>"

I have Pro Tools HD 6.9.2 on a dual 2.7 GHz Power PC GS, 6 GB DDR SDRAM, running on OS X 4.8 . With 2 internal hard drives.

What happened was everything was running fine for years, until a few days ago I tried to load Pro Tools 8 (Digidesign install disk from the studio I work at). The disk wouldn't read, so I upgraded the OS to OS X 4.11 & this is when it seemed everything went nuts (computer wouldn't boot, had to boot from install disk & switch boot drives, in which the computer turned on with no problem.

After doing some reading on the Avid forums, I reset the PRam & NVRAM, did a zero erase on the boot drive after backing it up & repaired disk permissions from the 'disk utility' located in the install disk menu. After this, when I tried to launch Pro Tools I received the 'unable to locate Digidesign Hardware' error message that wouldn't go away even tho' everything was on, connected & working fine previously.

I then uninstalled & re-installed Pro Tools from the original install disk & now I'm receiving the 'shared library error' message.

I know this sounds quite complicated, but if anyone here has experience with this type of message (of which I can find NOTHING about it on the Avid support site or ANY PTs forum so far) I would greatly appreciate your assistance.

Thanx~!


All times are GMT -4. The time now is 11:40 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.