New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Music, Audio, and Podcasting Do you use your Mac to create music? This is the place for discussions on creating and editing music on the Mac!

Installing Audio Units


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
ryanrosenq

 
Member Since: Nov 17, 2009
Posts: 8
ryanrosenq is on a distinguished road

ryanrosenq is offline
I have downloded a plug in setting and its installed in /Library/audio/plugins/components/. But i cannot find the plug in in the list of audio units on my software (logic)?
QUOTE Thanks
Jmurr187

 
Member Since: Oct 11, 2008
Posts: 117
Jmurr187 is on a distinguished road
Mac Specs: MacBook Pro Intel Core Duo, ProTools HD, Digi 192

Jmurr187 is offline
I've downloaded a bunch of AU plug-ins and honestly it acts weird sometimes. after installing, sometimes it would appear right away. Sometimes i had to quit the program a few times before it finally showed up.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« importing CD into iTunes | is it possible for garageband to record my keyboard's midi sounds? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
MacBook to HDTV (Audio Problem) curuxu Apple Notebooks 11 10-24-2008 06:53 AM
Lost audio on all .avi files kevinat_smith OS X - Operating System 3 08-03-2008 07:30 PM
Lost audio on .avi files kevinat_smith Apple Desktops 2 07-28-2008 11:27 AM
Apogee Ensemble causing Logic, Quicktime, and Audio preferences to Quit... Zicky OS X - Apps and Games 0 07-02-2008 02:26 AM
No audio in iMovie Dixon Deeper Movies and Video 7 09-06-2007 02:45 AM

All times are GMT -4. The time now is 02:04 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?