New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Music, Audio, and Podcasting Do you use your Mac to create music? This is the place for discussions on creating and editing music on the Mac!

GarageBand '09 Minor Problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
joey888joey

 
Member Since: Aug 04, 2009
Location: Connecticut
Posts: 4
joey888joey is on a distinguished road
Mac Specs: iMac '07 20" 2.1GHz 2 GB RAM ATI RadeonHD2400 Chipset

joey888joey is offline
I purchased iLife '09 and installed the DVD and i used everything pretty much, I tried to open GarageBand and it said "Cannot Find Instrument Pack" or something like that,"please re-install or choose the location". When I reinstalled it it did nothing, it kept doing that. Can someone do me a big favor and go to /Library/Application Support and send me the whole folder or post it on MegaUpload or something, thnx.
QUOTE Thanks
joey888joey

 
Member Since: Aug 04, 2009
Location: Connecticut
Posts: 4
joey888joey is on a distinguished road
Mac Specs: iMac '07 20" 2.1GHz 2 GB RAM ATI RadeonHD2400 Chipset

joey888joey is offline
Oh also can someone (different or the same one) also send me the QuickTime plugins for iMovie '09
QUOTE Thanks
joey888joey

 
Member Since: Aug 04, 2009
Location: Connecticut
Posts: 4
joey888joey is on a distinguished road
Mac Specs: iMac '07 20" 2.1GHz 2 GB RAM ATI RadeonHD2400 Chipset

joey888joey is offline
OH! Since I opened GarageBand iDVD also has a problem! No Themes!

Im gonna try to re install again!
QUOTE Thanks
joey888joey

 
Member Since: Aug 04, 2009
Location: Connecticut
Posts: 4
joey888joey is on a distinguished road
Mac Specs: iMac '07 20" 2.1GHz 2 GB RAM ATI RadeonHD2400 Chipset

joey888joey is offline
Reinstall again did nothing
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« volume in Garageband | How to get loops to cycle? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:23 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?